15 МИНУТНА ПРОГРАМА ОТ УПРАЖНЕИЯ ЗА СЕКСИ БЕДРА

bedraУПРАЖНЕНИЯТА СА ДЕМОНСТРИРАНИ ОТ ИЗВЕСТНАТА ТВ ВОДЕЩА, АКТРИСА И МОДЕЛ БРУК БЪРК. МАЙКАТА НА ЧЕТИРИ ДЕЦА ВИНАГИ НАМИРА ВРЕМЕ ЗА ТРЕНИРОВКА.

 

Брук Бърк е популярна американска тв водеща, актриса и авторка на няколко бестселъра за женски тайни. На 39 години майката на 4 деца изглежда перфектно и често гастролира по кориците на мъжки списания, дефилира и в модни ревюта. ‘’Никога не съм си търсила оправдание, за да отменя тренировката си – споделя Брук – на хладилника ми има таблица с разпределение на задачите ми за деня. Всяко свободно квадратче в нея запълвам с упражнения.

Почитателка съм на пилатес и се занимавам 3 пъти в седмицата. Никога не съм пазила диета. Със семейството ми  се придържаме към средиземноморската кухня – хапваме предимно риба, пресни зеленчуци и месо, печено на грил. Никога не пропускам закуската си, дори тя да съдържа само белтъчен коктейл.’’

За работещата майка треньорът й е разработил специална скоростна тренировка. Най-напред се загрейте добре с каквато и да е тренировка. Изпълнявайте комплекса 3-4 пъти в седмицата повтаряйки всяко упражнение по 15 пъти, като всеки път променяте последователността им.

 

УПРАЖНЕНИЕ ЗА СЕКСИ БЕДРА 1

Застанете в изправен стоеж, с разтворени крака, леко сгънати колене и юмруци пред брадичката Направете кръстосана крачка назад с десния крак и се отпуснете в клек. Изправете се, пренесете тежестта на десния крак, а с левия ритнете встрани, успоредно на под. Стъпете с левия крак, като го кръстосате зад десния и направете ритник с десния крак. Това е едно повторение.

 

УПРАЖНЕНИЕ ЗА СЕКСИ БЕДРА 2

Заемете позиция за лицева опора. Сгънете коляното и го изнесете напред и вдясно, като се стараете да се усучите максимално в кръста. След това изнесете десния крак назад и нагоре. Върнете се в изходно положение и повторете с другия крак.

 

УПРАЖНЕНИЕ ЗА СЕКСИ БЕДРА 3

Легнете по корем върху фитнес топка, подпрете се с длани на пода. Краката са разтворени на ширина на раменете и подпрени на пръстите. Повдигнете бавно краката нагоре, задръжте и ги отпуснете по обратния път.

 

УПРАЖНЕИЕ ЗА СЕКСИ БЕДРА 4

Легнете по корем и стиснете фитнес топка между глезените. Сгънете колене под прав ъгъл и повдигнете бедра нагоре, без да променяте положението на корпуса. Задръжте така и бавно отпуснете обратно.

 

УПРАЖНЕНИЕ ЗА СЕКСИ БЕДРА 5

От изправен стоеж направете дълбока крачка напред с десния крак и се отпуснете в напад. Изправете се, пренесете тежестта на десния крак, левия опънете и повдигнете напред, като се стараете да докоснете пръстите  му с дясната ръка. Стъпете на пода и изпълнете същото с другия крак.

УПРАЖНЕНИЕ ЗА БЕДРА