Плосък корем с тибетски дихателни упражнения

Плосък корем с тибетски дихателни упражнения

Плоското коремче е мечта за много хора, но малко от тях имат време и възможност да постигнат този резултат. Оказва се обаче, че има възможност тежките физически упражнения като тичане и коремни преси, за да имаме красив плосък корем. Оказва се, че източните методи освен добри в медицината са много добри и и постигането на желано тяло или в нашия случай желания плосък корем. Според тибетските майстори плоския корем може да бъде постигнат чрез дълбоки вдишвания.

Съвременните лекари също потвърждават тази възможност, ако дишаме правилно изгаряме мазнини и караме метаболизма в организма да се забърза в резултат на което горим повече мазнини там където трябва и най-вече на корема. Разбира се, за да се постигне желания резултат трябва време и тренировки! Ето и една примерна:

1. Поемете дълбоко въздух, по време на самото вдишване приберете максимално корема и продължавайте да вдишвате докато усетите, че дробовете ви са изцяло изпълнени с въздух.

2. Когато коремът е максимално прибран и въздуха е изпълнил максимално белите ви дробове. Задръжте въздуха без да вдишвате или издишвате, при което издуйте коремната стена.

3. Издишайте бавно вдишания въздух.

Това е една елементарна тренировка за подържане и забързване на вашия метаболизъм. Това упражнение е добре да се прави всеки ден и с поне 10 повторения. Все пак самото упражнение може да бъде правено и на работното място и вкъщи! Резултатите не са кой знае колко впечатляващи и няма да изгорите за 10 дни 10 килограма но с постоянство ще усетите ефекта и плоското коремче.

Изпълнявайте и други дихателни упражнения не само това. Може да закупите специална литературата или да потърсете подходящи както в нашия сайт така и из интернет. Според специалистите с редовното правене на дихателни упражнения и съчетани с благоприятна диета вие не само ще имате плосък корем, но и цялата ви фигура ще бъде изваяна освен красота вие ще получите и здраве и самочувствие. Красотата и здравето са сигурната форума за щастлив живот.

Плосък корем