Отслабване за дами

Отслабване за дами

Както всички знаем една от най-често коментираните теми сред колежките това са нови диети и методи за ограничаване на теглото в перфектните килограми. Както всяко едно женско списание и Тя жената, ще си позволи да сподели няколко прости трика, които може да бъдат използвани от всяка дама с цел отслабване.

Отслабване с 2 килограма

Ако пробвате стара рокля или панталон, но забелязвате, че трудно се побирате в старите си размери, ще ви е нужно да постигнете отслабване с около 2 килограма, за да върнете предишната си фигура. Не се притеснявайте бързо отслабване с 2 килограма не е проста задача. Ако разполагате с 3 дена да го направите използвайте следния трик. Намалете консумацията на газирани напитки – те подуват корема и правят жените да изглеждат по-пълни. Ограничете последното ядене до 20часа. Това е един широко използван трик в повечето диети за отслабване. Обикновено тези две хитрини могат бързо да доведат до отслабване с 1-2 килограма.

Отслабване с 5 килограма

Това отслабване е значително по-трудно, особено голяма трудност представлява не само свалянето на тези килограми, но и запазването на по-слабото тяло. Въпреки тези трудности отслабване с 5 килограма може да се постигне с диета за отслабване. Разбира се ще ви е нужно време обикновено при по-пухкавите дами ще е нужно около месец, а при по-слабичките дами малко по-дълго време. Във вашата диета за отслабване трябва да изключите всякакви източници на кристална захар. Това включва без захар в кафето или чая, без консумация на сладки изделия, без пиенето на газирани напитки включително и диетични коли и други напитки. За да имате наистина ефективно отслабване е нужно да намалите мазнини (с изключение на омега 3 и омега 6 мазнини). Увеличете приема на протеин. Без въглехидрати организъма не може поради тази причина наблегнете на плодовете и зеленчуците, като бърз източник на въглехидрати (енергия) рано сутрин може да приемате по една лъжица мед. В четвъртата седмица от вашата диета за отслабване, започнете да връщате малко по-малко нормалния ритам на ежедневното си хранене. По този начин ще се предпазите от йо-йо ефекта.

Отслабване с 10 килограма

Това изглежда почти невъзможно на повечето дами! Но е възможно. При по-шоково отслабване на организма с десет килограма ще са ви нужни поне 45 дена. За да го постигнете трябва да продължите да спазвате горе описания ритъм на живот с изключително нисък прием на въглехидрати и мазнини и висок прием на протеин. Освен всичко останало трябва да заложите и на упражненията за отслабване. Най-добрите упражнения за сваляне на излишните килограми са кардио упражненията. Те обаче изискват прекомерен разход на енергия. Това е шоков глад, а организма започва да си набавя енергия от мазнините. Наблюдава се термогенеза. Препоръчително е при упражнения за отслабване дамите да приемат рибено масло. То е ценен източник на здравословни мазнини – омега 3 и предпазва клетките от разграждане. По този начин ще запазите красиво и стегнато тялото си!

Отслабване с 10 килограма за кратък период

Отслабването с 10 килограма за 30 или по-малко дни е възможно, въпреки и да не им се вярва на много жени. Само, че този вид отслабване не се постига с по естествен път. Обикновено е нужно приемането на стимулиращи средства, които да задействат термогенезата на мазнините. Много от хранителните добавки за отслабване действат по този начин, без да се налага максимално изтощение на организма. Пример за една успешна хранителна добавка това е SOS силует.

SOS силует хранителна добавка за отслабване

Това е хранителна добавка на базата на CLA. Това е вещество, което спомага за транспортирането на дълговерижните мазнини към мускулите. Повишеното количество на тези мазнини в мускулите ги прави основен енергиен източник, мускулите горят мазнините по този начин по естествен път с помощта на SOS силует намалявате килограмите и стягате мускулите. Оформяте перфектен сиулет. Това е чиста наука, а продукта е безвреден:
Прочетете още: SOS силует

L-карнитин

Това е друга добавка, която се използва масово от спортистите за чистене на телесна маса. Недостатъка на L-карнитина е че изисква активация т.е. за да започне да гори активно мазнини трябва да се поизпотите хубаво във фитнес залата след приема му. Този продукт е подходящ за силно мотивирани дами, които могат да отделят поне 30 минути на ден за карат колело или да бягат на пътеката. Една от съвременните разновидности на този продукт е ацетил L-карнитин, който оказва много добри резултати, но пак ще повторим това е продукт за отслабване предназначен за трениращи хора.

отслабване