Отслабване в корема за 30 дена

Отслабване в корема за 30 дена

Много от нашите читатели ни питат как можем да свалим корема за седмица или как може да имаме красиви плочки на коремната мускулатура, но не мога да посещавам фитнес залата.

Истината е че ако искате да постигнете отслабване в корема и да оформите плосък корем като на звездите ще са ви нужни много усилия и лишения. Появата на първите коремни плочки може да стани не по-рано от 30 дена, а в зависимост от количеството натрупани подкожни мазнини може да отнеме и повече време. Във всеки случай най-добре е да започнете още от сега, за да може следващата година да имате прекрасно тяло, което да е във форма и да имате перфектния силует.

Отслабване в корема с упражнения

Ако сте решили, че искате да свалите корема и сте готови на всичко, за да го постигнете. Тогава първата ви задача е да си купите карта за фитнес. Препоръчвам ви да си вземете месечна карта, защото така ще сте стимулирани да тренирате редовно. Добре е да ходите сутрин на гладно до фитнес залата, защото така започвате да горите от най-дълбоките енергийни запаси, а именно мазнините.

Нужно е да правите поне 30 минути кардио сутрин. Карането на велоаргометър е перфектно упражнение за отслабване. То спомага да свалите килограми във цялото тяло, а не само в корема. За да повишите стопяването на коремните мазнини е добре да започнете тренировката с поне 5 мин. тичане на пътека. Помнете колкото повече се потите толкова повече и по-бързо отслабвате. След първия месец увеличете минутите прекарани на колелото и пътеката.

Докато сте във фитнес залата може да опитате да тренирате и другите части от вашето тяло като бедра, дупе, ръце и гърди. Така ще постигнете един стегнат силует.

Има добавки, които биха улеснили тренировките ви.

L-карнитин това е известна хранителна добавка, която ускорява термогенезата и изгарянето на мазнините. Обикновено се продава в течна форма и дозировката е по 15 мл. три пъти дневно. Първия прием е на празен стомах сутрин, обед и преди вечерната тренировка. Цената на L-Карнитина зависи от количество милилитри, съдържание на L-карнитин в течността и прочие. Хубавия и качествен L-Карнитин започва на цена от 50лв. за половин литър течност.

SOS Силует хранителна добавка за отслабване
– Този продукт е широко разпространен когато искате да постигнете отслабване не само в корема, но и в цялото тяло. SOS Силует съдържа CLA едно от най-важните вещества, когато говорим за отслабване. Това вещество свързва мазнините и ги принася от депата в които са се натрупали излишни количества мазнини към мускулните клетки където се изгарят. Много мощно средство за оформяне на красива и стегнат фигура.
Прочети повече за SOS Силует

Лепенки за отслабване Derma v10 – Освен упражнения за да постигнете отслабване в областта на корема, ще ви е нужна подходяща диета за сваляне на корем. Спазването на диета е лесно обикновено първите 2-3 дена след това организма започва да иска консумацията на повече храна в резултат на което се появява познатия на много жени ефект ЙО-ЙО. Лепенките за отслабване Derma v10 ще ви помогнат да преодолеете чувството за глад, като същевременно активните съставки ще спомогнат и да отслабнете, ще се предпазите от йо-йо ефекта.
Прочети повече за Лепенки за отслабване Derma v10

Отслабване в корема с диета

Когато говорим за диета не трябва да се разбира гладуване или лишения. Всяка диета трябва да представлява хранителен режим, който осигурява оптимално количество хранителни вещества – белтъци, въглехидрати и мазнини, а също така и микросъставки, от които нашия организъм има голяма нужда – минерали и витамини.

Изграждането на правилна диета за отслабване е много трудна и е строго индивидуална. По-принцип трябва да знаете, че в един килограм мазнина се съдържат 7000 калории, за да отслабнете с 3 килограма е нужно да изгорите 21000 калории. Добре е да го правите  плавно и да не бързате. Според лекарите най-здравословното отслабване е с не по-вече от 1000 калории на ден т.е. за една седмица да се отслабва с не повече от 1 кг. Във вашата диета е добре да ограничите консумацията с 500 калории, а останалите 500 калории да идват от ежедневните ви упражнения по този начин ще постигнете истинско отслабване и най-вече в проблемните области като корем, бедра и дупе.

Ако искате да постигнете отслабване в корема това е нужната ви програма. Всичко вече е във вашите ръце и вие сами може да го направите!

Отслабване в корема