Отслабване в дупето

Отслабване в дупето

Много жени имат един и същи проблем – имат красиво тяло но много голямо дупе или бедра. Диетите обикновено не помагат на жените да отслабване именно в тази област, различните кремове и мазила не помагат, а колкото и килограма да сте загубили дупето си остава все още голямо. Ако и вие имате подобен проблем значи тази статия е точно за вас. Ако спазвате инструкциите в нея ще успете да постигнете желаното от вас, а именно отслабване в дупето.

Малко за дупето

Преди всичко трябва да сте наясно, че самия ген на жените е такъв, че да имат по-широк тас, който ги прави визуално да изглеждат със значително по голямо дупе от нормалното. Особено в сила това е това за миньончетата. Това е така наречен вторичен полов белег при жените. От друга стана обаче областта на дупето, корема и бедрата са много чувствителни към това какво ядем и ако не внимаваме за много кратко време ще качим килограми, а както може би знаете колко трудно се постига отслабване в тази област!

Упражнения за отслабване и стягане на дупето

Много важно е да правите, ако не ежедневно, то поне през два дена упражнения за стягане на дупето и бедрата. По този начин ще намалите излишните мазнини в тази област, ще попречите на образуването на целулит, а риска от появата на стрии се намаля с около 80%. Ако сте решили да се борите с голямото дупе и държите да отслабнете няма как да минете без малко интензивни упражнения.

Диета за отслабване на дупе

Свалянето на дупето е сложна задача, нужно е да си изготвите специален хранителен режим. Всяка дама може сама според финансовите си възможности да прецени каква храна да си купува, но ви препоръчваме наблегнете на белтъците и витамините яжте бяло пилешко месо, зеленчуци и плодове. Добре е ако последното ядене за деня ви е до 20.00ч.

Ако спазвате тези няколко прости правила ви гарантираме, че до началото на лятото ще сте успели да имате перфектно стегнато дупе!

Отслабване в дупето