Отслабване след нова година

Отслабване след нова година

Ако през празничните дни сте изтървали диетата си или просто сте решили, че е време да имате тялото за което сте мечтали винаги, периода след нова година е най-подходящото време за отслабване и стягане. За да се мотивирате допълнително поставете задачата отслабване във вашия тефтер със задачи за новата година, а ако нямате е време да създадете такъв. Този метод е изпитан и помага за по-добра организация на времето и задачите.

Отслабването митове и легенди

Когато си поставяте цели добре е те да са реални  и изпълними. Ако сте решили да отслабвате от порядъка на 10 килограма за един месец, трябва да знаете, че няма да успеете. Добре е целите да са ви по-приемливи като 1-2 килограма през първия месец и така до началото на лятото примерно 12 килограма по-малко от сегашните.

Запишете килограмите си на листче и след всеки 4 седмици добавяйте новите си килограми това ще ви мотивира допълнително да продължавате. Добра идея е да се снимате преди и сега. След първите видими резултати използвайте Facebook за да се похвалите – харесванията на снимките и коментарите от типа браво, супер си са изключително полезни, когато вашата мисия е отслабване.

Упражнения за отслабване

Добре е започнете да изпълнявате упражнения те ще ви помогнат за стягане и оформяне на тялото. В сайта ни в отдел фитнес и тонус има редица упражнения които да ви помогнат в борбата с килограмите. Ето и няколко от тях:
Най-добрите упражнения за отслабване
Топ 3 упражнения за отслабване
Отслабване за жени след 30 години

Ако се затруднявате и искате изпитаното мнение на експертите може да посетите сайта супер отслабване – където експерти са разработили специална програма за отслабване създадена специално за жени! Малките тайни са най-важни.

Диета за отслабване

Всички знаем, че красивото тяло е 40% упражнения и 60% диета. Ако сте решили да отслабвате то най-важно е правилния хранителен режим. Следните статии със сигурност ще ви бъдат изключително полезни:
Храни подходящи за отслабване
Полезните храни не винаги са вкусни
ДИЕТА ЗА ПЛОСЪК КОРЕМ

Ако сте решили да мамите!

Ако времето ви е кратко и искате да имате помощни средства в борбата ви с килограмите то нека да споделим малки трикове с помощта на които ще можете да отслабнете лесно и ефективно.

Лепенки Derma v10

Лепенки Derma v10 са създадени за жени, които имат проблем с килограмите. Лепенките за отслабване са сравнително нова технология, бихме могли да обясняваме на дълго и на широко как работят, но ще минем по лесния път като ви кажем, че технологията е анлогична на тази на антиникотиновите лепенки.
За повече информация за лепенките за отслабване Derma v10 може да прочете на линка: Лепенки за отслабване

SOS Силует

Това е хранителна добавка,  която мами организма. Тя съдържа естествен източник на омега 3 и 6 важни за организма. Тайните съставки на продукта спомагат за редуцирането на теглото и стягане и оформяне на тялото за повече информация прочетете на : www.sos-siluet.com

Отслабване след Нова година