Отслабване с упражнения

Отслабване с упражнения

Лутате се в интернет и търсите ефективно средство за отслабване? А помъчихте ли се да положите усиля да стегнете тялото си? Разбира се че може да използвате различни средства за бързо и ефективно отслабване като лепенките Derma V10, но не е ли по-добре да се помъчите да свалите килограмите със собствени усилия и ако тогава се окажи не възможно да пробвате различните продукти за отслабване.

За да постигнете желания ефект е необходимо да съчетаете две неща диета и упражнения за отслабване. В нашата редакция тачим и както здравословното хранене така и активния живот. Поради тази причина решихме да споделим няколко прости упражнения, които може да правите за да отслабнете.

Преди да започнете с упражненията за отслабване е добре да си направите график! В който да определите кои дни ще правите упражнения и от колко часа. Препоръчваме ви в началото да започнете с упражнения три пъти седмично, а след като тялото ви свикне на натоварване да увеличите дните с тренировки.

Отслабване с упражнения

 

Упражнение за отслабван

Бързо клякане и ставане

това упражнение натоварва мускулите на краката, таза, коремните мускули. Ефективно действа за отслабване и стягане на мускулите на бедрата, спомага за оформянето на красива преса и не на последно място гори мазнините в областта на дупета, а всички жени знаят, колко бързо се трупат.

Коремни преси

Голям спор има около това дали коремните преси спомагат за отслабване или действат само за оформянето. Нашето мнение е, че всяко движение гори калории следователно спомага за редуцирането на килограмите. Вярно е, че коремните преси не са ефективно упражнение като тичането или карането на колело, но и те намират своето място в упражненията за отслабване. Във всеки случай правенето на коремни преси няма да ви навреди!

Скачане на въже

Това упражнение ви препоръчваме да го правите винаги когато имате време. От една страна скачането на въже ни помага да релаксираме от друга ефективно гори калориите и ни помага в усилията да постигнем крайната си цел – отслабване. Освен, че изгаря калории, ще стегнем краката в областта на подбедицата и реброто, ще оформим хубаво дупе. Долната коремна мускулатура, която е проблем за повечето жени с помощта на това упражнение също ще може да придобие един различен нов и харесван от всички мъже облик.

Отслабване с упражнения