Лепенки за отслабване Derma v10

Лепенки за отслабване Derma v10

jena lepenkiЧесто се лутаме из интернет и търсим най-подходящия начин да свалим излишните килограми. От много места ни предлагат различни чудотворни хранителни добавки за мигновено отслабване. Много хора се подлъгват от обещанията да свалят 10кг. за 7 дни без дори да се замислят, че едно подобно скоростно отслабване (дори и да беше възможно) то нямаше да е здравословно. Най-често жените и мъжете с желание да отслабнат остават разочаровани от крайните резултати и посягат към друга хранителна добавка. Няма ли друг начин?
Има разбира се и за това пиша тази статия да ви представя един нов продукт на нашия пазар Лепенки за отслабване Derma v10.

За кого са предназначени

Лепенки за отслабване Derma v10 са подходящи най-вече за жени. Използването на лепенки за борба с различни заболявания е много ефективен. Много хора успяха да откажат цигарите именно с антиникотинови лепенки работещи по сходен принцип с Лепенки за отслабване Derma v10. Поради тази причина ние сме сигурни, че лепенките Derma v10 ще ви помогнат да имате тялото, което заслужавате.

Предимството на отслабването с Derma v10

slabЛепенки за отслабване derma v10 са 100% натурален продукт. Повечето хора като чуят натурален за тях значи не работи! Но това мислене е насадено от фалшивите продукти залели българския пазар. Активното вещество, което ще ви помогне да отслабнете използвайки лепенките Derma v10 е екстракт от Fucus vesiculosus (кафяво водорасло).

Екстракта от Fucus vesiculosus помага по-естествен начин да ограничите желанието си да похапвате по този начин вие без ДИЕТИ и без да изпитвате ГЛАД ще започнете сами да създавате хранителен режим без преяждане, без тежест в стомаха, а от тук и красива фигура. Освен, че кара организма ви по естествен път да се чувства сит екстракта от Fucus vesiculosus предизвиква горене на мазнините именно там кадете не са ви нужни корема, бедрата и дупето.

Ето я и тайната

1. Вие приемате по-малко количество калории и мазнини
2. Недостига на калории кара организма да изгаря мазнини, за да си набави енергия
3. Тъй като запасите на всеки човек с подкожни мазнини е различен лепенките допринасят за допълнително изгаряне на телесните мазнини, за да може по-бързо вие да имате мечтаната фигура.

Уникално просто и много ефективно без хранителни добавки, без химия и без измама!

Начин на употреба

красива слабаЛепенките за отслабване Derma v10 са с продължителност на действие 24ч. За да постигнете ефекта и да усетите отслабващата сила на лепенките е необходимо да спазвате този период много точно или да я сменяте по-рано! Ако вие не го спазвате най-вероятно ефекта от лепенките за отслабване Derma v10 ще бъде минимален.  Съдържат точно 14 лепенки необходими за 2 седмичен курс за отслабване напълно достатъчен за да видите първите резултати!

Внимание!
Хора с чувствителна кожа може да получат локални зачервявания в областта на лепенката или слаба алергична реакция. Ако това е на лице при вас сменете мястото на поставяне на лепенката с област с по-голяма дебелина на кожата примерно гърба или задната част на рамото. Ако кожата ви продължава да бъде раздразнена спрете да ползвате лепенките за отслабване и се консултирайте с вашия личен лекар или лекар Дерматолог.

Употреба при бременност и кърмене
Преди да почнете курс за отслабване с ленти derma v10 се консултирайте с вашия личен лекар уведомите го за наличието на екстракт от кафяво водорасло!

derma v10
derma v10

Къде се лепят?

Лепенките за отслабване Derma v10 може да се залепят на корема, китката, рамото или друга част от тялото и по този начин да останат скрити от всички около вас. По този начин вие ще отслабвате, а всички ще завиждат.

Една курс от лепенките Derma v10 включва
Съдържа: 14 лепенки за отслабване
Състав: 15мг. Fucus Vesiculosus във всяка лепенка

Днес до края на деня цената на продукта е 21лв. вместо нормалната 37лв. Промоцията важи до посочената дата или до изчерпване на промоционалните количества. 

Купете от:

Магазин красота и здраве

ЛЕПЕНКИ Derma v10 СИГУРНИЯ НАЧИН ЗА ОТСЛАБВАНЕ!