Най-добрите упражнения за отслабване

Най-добрите упражнения за отслабване

GroupsНай-добрите упражнения за отслабване
Отслабването и красивото тяло в последните 10 години се превърнаха в тема номер едно сред мъжете и жените. Добре оформеното и стегнато тяло има важно значение за самочувствието на хората, но и не само. Добре подържаните хора със стегнато тяло имат по-малко здравословни проблеми, правят по-често секс и като цяло са по щастливи. Ако през последните няколко месеца или дори години сте позанемарили вашето тяло, то нека да ви помогнем да постигнете реално отслабване и стягане на тялото с нашия топ три на упражненията за отслабване.

Упражнения за отслабване топ 3

Едно от най-добрите упражнения за изгаряне на калории това е изкачването на стъпала. Това упражнение за отслабване освен, че гори много калории то спомага за стягане и оформяне на бедрата и подбедрицата. Една от най-важните области на действие това е дупето.  Във фитнес залата може да се тренирате на специалните степери, които имат различно натоварване и спомагат за различна скорост на отслабване. Някои крос тренажори също могат да са ви полезни в мисията ви – отслабване. В домашни условия това упражнения може също да се изпълнява лесно стига да живеете в жилищен блок и колкото по на високо живеете толкова по-добре за вашата фигура, просто забравете да използвате асансьор. Ако сте решили да отслабвате трайно с упражнения то стадиона е вашето място където може да се изкачвате и слизате, колкото сили имате.

Упражнения за отслабване топ 2

На второ място сред упражненията за отслабване поставяме скачането на въже. Хубавото на това упражнение е, че работи за цялостната част на тялото. Гори мазнини от всички части на тялото, стяга и оформя краката и дупето и не на последно място развива концентрацията при трениращите. Това упражнение за отслабване е ефективно, но трябва да се тренира в дълъг период примерно да се скача по 10 минути минимум на ден.

Упражнение за отслабване топ 1

Най-доброто упражнение за отслабване безспорно това е тичането. Без значение дали ще тичате в парка, стадиона или на пътеката във фитнес залата, тичането е най-страхотното упражнение, което ще ви върне красивото тяло от младините ви. Добре е да се тича минимум 30 мин. На ден за да може да забързате метаболизма си. Отслабването не се случва само докато тичате, забързания метаболизам ви помага да отслабвате дори, когато спите!

Както виждате най-добрите упражнения за отслабване изискват значителна физическа сила. Не си мислете, че с хапчета ще може да постигнете нещо, ако не тренирате правилно! За тези от вас, които искат сигурни резултати може да ви препоръчаме ръководство Body Perfect.

Упражнения за отслабване