Лесно отслабване с упражнения

Лесно отслабване с упражнения

Всяка жена иска да бъде слаба и стройна. Ако вашите килограми са над нормалните сега ще ви предложим серия от упражнения за отслабване с гарантиран ефект. Преди да започнете с упражненията трябва да сте наясно, че отслабване без упражнения ще доведе до отпускане на кожата, поява на стрии и други проблеми, заради които дори и да имате перфектните килограми пак ще ви е неудобно да си сложите къса пола.

Упражнения за отслабване

Една от зоните, в които всяка една жена трябва да отслабне това е корема. Свалянето на стомаха е трудно. Мазнините, които се натрупват в стомаха са от най-коварните. Упражнения за отслабване в тази област са:

Лесно отслабване с упражнения 1

Коремни преси – изпълнението на това упражнение за отслабване е ясно на всички.

Ляга се на земята краката са успоредни и затиснати с нещо така, че да не се надигат. Тялото се повдига нагоре. Невероятен ефект за красив и стегнат корем. 100% с това упражнение ще отслабнете в коремната област и ще придобиете красиви коремни плочки.

Лесно отслабване с упражнения 2

Друго упражнени специално за долните коремни мускули е т.нар. китайски монаха. Това упражнение за стомаха се изпълнява с помощта на стол. Седалищните части се поставят в предната част на стола, а гърбът се подпира на облегалката. Краката са отпуснати напред. Изпълнението на това упражнението за сваляне на стомаха се изпълнява като краката се свиват нагоре към тялото, а гърбът леко се издава напред. После краката се връщат, но вече не се отпускат спокойно, а се поставят на около 15см. от земята.

Лесно отслабване с упражнения 3

От серията която ви представяме – Лесно отслабване с упражнения продължава с друго упражнение за корем.

Позата, която трябва да заемете за това упражнение, е легнали на пода. Краката изпънати на пред, а тялото леко повдигнато, така че да прави ъгъл със земята около 25°. Изпълнението на упражнението за сваляне на излишните мазнини в  стомаха става като краката се повдигат максимално нагоре и леко се задържат при връщане. Ръцете са в страни и служат за подпора.

Лесно отслабване с упражнения 4

Едно упражнение за отслабване в корема, което всеки може да изпълни е повдигането на крака от успоредка. Успоредката може да я намерите в близкото училище или детска площадка. Наберете се на успоредката и стегнете корема и повдигайте краката до достигане на успоредно положение със земята.

Имайте предвид, че това упражнение за сваляне на корем е много трудно и е за напреднали.

Лесното отслабване с упражнения е добре да се съчета е с подходяща диета.

Предлагаме ви Тази диета за бързо отслабване. Имайте предвид, че към нея ще трябва да добавите допълнителни белтъчни източници.

Лесно отслабване с упражнения