Красотата

Красотата

В тази статия няма да пиша, какъв грим е подходящ за типа Ви лице или какви дрехи трябва до носите ако сте с повече килограми от Вашия норматив за да изглеждате перфектно, а ще напиша защо не трябва да се срамувате от външния Ви вид, ако мислите че не изглеждате добре. Надявам се от тази моя статия всички които не се чувстват добре в кожата си да се почувстват по-добре.

Сигурно си мислите, че ако искате да постигнете желаните успехи в живота Първо трябва да имате нужната привлекателност, ВТОРО уменията за желаната позиция. Вярно е, че красотата може да ви помогне, но  НИКОГА не я поставяйте на първо място. Вътрешността на човека е начело на  класацията. Ако си красив/ва, но нямаш “нищо в главата” не можеш даже да влезеш в даже в желаната гимназия или колеж.

Ако искаш да свалиш момче/момиче не ти трябва красота. Вътрешния вид е много по-важен и ако човек не те харесва вътрешно, а външно,то този човек не е за теб. Така,че ако  си мислите, че външния вид ще промени изцяло живота Ви, то ще сгрешите. Можете да промените живота си не с красота, а с ум, упоритост и доброта. Това са най-важните неща в живота ви! Не го забравяйте! Радвайте се на живота си без толкова много да отделяте внимание на външния вид! Вътрешността на човека е по-важна!

БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И С ТОВА КОЕТО ИМАТЕ, НЕ ВИ Е НУЖНО НЕЩО ДРУГО!