Как отслабнах

Как отслабнах

отслабванеМного жени търсят правилната диета, правилното упражнение за отслабване или правните хапчета, които да изгорят излишните мазнини. От дългия ми опит знам, че това не е много просто и докато намеря точни метод за отслабване се лутах из много лъжливи продукти и уж вълшебни рецепти.

Тази статия я пиша за всички вас дами, които искате да отслабнете, за тези от вас, които сте пробвали различни хапчета за отслабване и сте се уверили, че са фалшиви и няма ефект от вас. Този метод за отслабване е тестван лично от мен и гарантирам,че работи!

Диета за отслабване

Много е важно какво ядете, за да сваля килограмите си и да постигна отслабване изключих от моето меню всякакви сладки глезотии – торти, пастички, вафли и прочие, нужно е да откажете от газираните напитки и особено от колата. Ако сте решили да постигнете отслабване, тогава най-добре да откажете и алкохола. Аз чак до там не стигнах, но замених бирата с червено вино!

От плодове не се дебелее. В моето меню включвам много плодове и зеленчуци. Непрекъснато се ядът салати, без олио и сирене, таратора е вълшебна храна за отслабване, препоръчвам ви го особено ако използвате нискомаслено кисело мляко.
От разрешените храни още са пилешкото месо, най-добре гърди. Изварата е безценен източник не само за хората, които тренират във фитнес залата, но и за мъжете и жените, които са си поставили цел да отслабнат.

В началото на диетата е много трудно и непрекъснато изпитвах глад, за това използвах един продукт, за потискане на глада лепенки за отслабване Derma v10. На мен ми помогнаха изключително много не само да спра глада, но и да започна да изгарям мазнини. Ако вие можете да си контролирате апетита може би няма да имате нужда от тези лепенки за отслабване, но все пак ви ги препоръчвам.

При спазването на диетата изключително важно е последното ядене за деня да е до 20.00ч. не и по-късно, след това започва храната да се усвоява по-бавно метаболизма се забавя и всяка хапка се натрупва по нашето тяло!

Освен диета ако искате да отслабнете ще трябва малко да се пораздвижите. Добре е да забравите за колата, ходете пеша това е много полезно упражнение, качвайте стълбите, а не ползвайте асансьора. В началото аз само слизах пеша, но в момента се и качвам!

В къщи се опитвам да намеря занимания така, че да не стоя пред компютъра или пред телевизора, четенето на книги и занимаването с умствена дейност също спомага за изразходване на калории.

Добре е поне веднъж седмично, аз обичам в неделя да карам колело, все още тичането ми е трудно и заради това предпочитам по-леките натоварвания. Сега съм с 11 килограма по-слаба и знам, че ще мога да сваля поне още 15! Тогава ще имам идеалната фигура лично за мен.

Аз не отслабвам заради мъж или заради хорските приказки, проблема е че аз не се харесвам. Вярно е че дълги години се бях занемарила, но с воля знам, че пак ще бъда стройна.