КАК ДА СЕ СПРАВИМ СЪС ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО ?

КАК ДА СЕ СПРАВИМ СЪС ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО ?

Човек може сам да се справи със затлъстяването, защото сам го е допуснал. Първо, на всяка цена трябва да си изберете мотив, независимо дали от здравословна или от естетична гледна точка. И разбира се вяра, че ще го постигнете.

Никога не се оправдавайте, че затлъстяването е по наследство.

ЗАПОМНЕТЕ: 95% от затлъстяването се дължи на храненето т.е. приемали сте повече калории отколкото сте изразходвали. Само 5% от случаите на затлъстяване се дължат на нарушена функция на жлезите с вътрешна секреция.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ:  Човек яде за да живее, а не живее за да яде!!!

Много е важно като вземете  веднъж решение за отслабване да не се отказвате, независимо, че сте свалили само 1 кг. първите седмици и месеци.

Основната линия в процеса на отслабване е хранителният режим, а фитнесът и спорта са на втори план, целта им е да заздравят мускулите и подобрят тонуса.

Ако си позволите да изядете един  сладкиш, за да елиминирате калориите, изкачете стълбите до 10-я етаж.

Ако човек изпива по една чаша вода на ден, няма да стигне до затлъстяване. Водата притъпява чувството за глад.

Храносмилателната система е като мотор – когато го запалим, той изразходва горивото т.е. калориите. Изгаря повече , отколкото е приел. Така, че които яде непрекъснато , слабее повече е истина.  Яжте само когато сте спокойни, за да избегнете т.нар. нервно хранене при което се напълнява много.

Може да се отслабне само с диета, но кожата и мускулите се отпускат и сбръчкват.

Може да отслабнете и само с фитнес или спорт, но не всеки може да си го позволи, за някои хора , особено болни те са и противопоказни.

Най-сполучливо е отслабването с пълно съчетание на хранителен и двигателен режим.

Ако не можете да спортувате активно поради здравословни причини просто се разхождайте по-дълго на открито. Смейте се , усмихвайте се. Смехът е извор на здраве, красота и дълголетие. Смехът и усмивката стимулират дейността на белия дроб и храносмилателните органи. Увеличените движения на гръдния кош и диафрагмата повишават дихателния капацитет и спомагат за вентилацията и кислородното насищане на белия дроб. Подобрява се венозното оттичане, засилва се циркулацията на кръвта. И не на последно място – изглаждат кожата от бръчки, тренирайки мимическата мускулатура.

Кажете НЕ на затлъстяването !!!

Ако всичко това не ви е достатъчно или нямате необходимата воля да го осъществите , а искате да изглеждате добре , искате да избегнете затлъстяването, да свалите няколко килограма може да си помогнете със продукти за отслабване.

Предлагаме ви два продукта за отслабване.

Единият е лепенки за отслабване DERMA V10. Тънки и дискретни. Съдържат минимално количество   fukus, благодарение на което се притъпява чувсвото за глад.

Другият продукт, който ви предлагаме е SOS Сиулет хранителна добавка за отслабване. Този продукт е на таблетки. Съдържат 80% CLA.

SOS Силует премахва мазнините, оформя тялото, стимулира метаболизма, поддържа нормалното ниво на холестерола в кръвта.

И двата продукта за отслабване са безопасни и ефективни.

Произведени са от страни в Европейския съюз.

Наднормено тегло