Как да отслабна бързо

 

Как да отслабна бързоКак да отслабна бързо

Забързания и модерния живот ни кара да искаме всичко да става на секундата, но не всичко може да стани изведнъж и да свалим 5 килограма от днес за утре. Много жени си задават въпроса как да отслабна бързо, залъгват се най-често по някой скоростни диети, които често могат да влошат проблема с килограмите. Затова приготвихме 5 съвета за вас как да отслабнете бързо:

 

1. Ограничете консумация на някои храни.

Бързото отслабване не е мит и може да се постигне само ако консумирате правилна храна. Според данни на различни български не правителствени организации проблема с килограмите се крие поради нездравословната храна, която консумира българина. И това е разбираемо не може в продължение на 3-4 дена да се яде боб и хляб. Ако сте решили наистина да отслабвате и искате да го напрвите бързо то ще трябва да си отделите и някой друг лев в повече за храна и да спазвате правилата на разделното хранене. Бързото отслабване изключва или силно намаля храни богати на мазнини и въглехидрати, а увеличава тези храни които са богати на белтъци и минерални вещества.

 

2. Не се застоявайте

Един голям порок на днешните тиинове и техните родители е застоялият начин на живот. Вина за този проблем със  сигурност има телевизията и компютрите. Ако искате да отслабнете и да го направите бързо забравете компютъра или поне ограничете застояването пред него. Лекарите препоръчват максимум 2ч. в денонощието да се прекарват пред тези чудновати машини.

 

3. Спортувайте

Когато хората си мислят – как да отслабна бързо те искат бързи промени в рамките на минимум 2-3 килограма за седмица или две, рядко обаче се сещат, че това има негативни последици като появата на стрии. За да ограничите нацепването на кожата при бързото отслабване е необходимо да посетите фитнес залата поне 2 пъти седмично или просто да покарате колело през почивните дни. Не лоша идея е и джогинга. Чрез малко гимнастика и фитнес не само ще смътните излишните килограми, но и ще стегнете и оформите добре структурата на вашето тяло.

 

4. Ефекта Йо-Йо

Сигурно сте чували или чели за него. Той се появява именно при спазването на диети за бързо отслабване. Основата на този ефект от бързото отслабване е, че организма активира защитите си и натрупва голямо количество запаси (под формата на мазнини), след приключване на диетата. По този начин ефекта от “ как да отслабна бързо “ се превръща в как да къча още 2-3кг. над първоначалните. За да не се получи този нежелан ефект след отслабването е необходимо да се спазват специални диети.

 

5. Как да отслабване бързо

Защо никога не успявам да постигна този ефект бързо отслабване ? Това се дължи на липсата на воля. Всеки сам трябва да е пребори и да устой за да постигни желаните резултати.
Ако сте решили да отслабнете бързо ви пожелаваме успех!