ИДЕАЛНАТА ФИГУРА ЗА ПЛАЖА

banskiСега е времето на ваканциите и трябва бързо да влезете във форма. Един поглед в огледалото и едно стъпване на кантара са достатъчни, за да констатирате колко килограма сте натрупали и с колко съответно трябва да отслабнете.

 

Диетата както винаги е тема от първостепенна важност и няма място за никакви дискусии. Независимо дали сте в службата или в къщи – навсякъде се обменят най-горещите новини за диети.

Отказването от мазнините има обратен ефект според диетолозите. Страхът от поемане на мазнини довежда до натрупването им по бедрата. Въпреки, че американците консумират предимно лека храна, броят на дебелите хора се е удвоил от 50-те години насам. Всяка диета престава да действа, ако в организма не влиза необходимото количество калций и млечни продукти.

 

Не само жените се вълнуват какво е количеството на калориите в храната им. Междувременно все повече мъже се интересуват от надеждни начини за превръщането на биреното шкембе в плосък корем. Наясно сме какви ‘’сладки’’ следи е оставила зимата по тялото ни. Защото през есента нашите гени подшушват – “Движи се възможно най-малко, яж колкото можеш”. Това е една остаряла теза от времената, когато зимата са преживявали само добре “тапецираните” хора.

 

А ето и добрата новина – сега килограмите се свалят по-лесно, отколкото през всеки друг сезон. Лятото като че ли е създадено за отслабване и дори и природата ни помага да направим това. Как?

 

ГЕНИТЕ НАСТОЯВАТ ДА СЕ ДВИЖИМ

Влече ни навън на въздух, да потичаме, да покараме колело, да идем на излет, да поплуваме, в градината, просто да се поразходим. През лятото правим всичко това, което науката формулира като най-ефективно стопяване на мазнините чрез оптимално насищане на клетките с кислород. При движение вдишваме повече кислород. Така мазнините изгарят в адските пламъци на обмяната на веществата. Но не чак след 30 минути, както се твърдеше досега, а веднага. При този процес от самото начало мастните мулекули потичат от бедрата към мускулите и се превръщат в тполина върху кожата.

 

КОЙТО Е ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ НА СЛЪНЦЕ И АКУМУЛИРА СВЕТЛИНА В ТЯЛОТО СИ Е ПО-ЩАСТЛИВ И СИТ

Слънчевите лъчи спомагат за образуването на веществото  серотонин в мозъка. То контролира доброто настроение и потушава чувството за глад към сладките неща. Освен това ултравиолетовите лъчи съдействат за производството на витамин Д в кожата. Той прониква в мастните клетки и стимулира виталните гени, те ускоряват обмяната на веществата, а тя вече се грижи за унищожението на излишните килограми.

 

ЗВУЧИ ПАРАДОКСАЛНО, НО КОЙТО ИСКА ДА ОТСЛАБНЕ, ТРЯБВА ДА ЯДЕ

Без всекидневната порция витамини и минерали тлъстините не се помръдват от краката. Плодовете и зеленчуците, които сега могат да се консумират в изобилие, внасят в организма онези биологични вещества, които се грижат за отделянето на мастните молекули и изгарянето им в топлоцентралите /митохондрите/ на клетките.

 

ИСКАТЕ ДА ПОСТИГНЕТЕ ЖЕЛАНАТА ФИГУРА ЗА ПЛАЖА ЛЕСНО ?

Ако килограмите в повече ви притесняват и нямате време да спортувате, а искате да изглеждате прекрасно може да постигнете този ефект използвайки различни продукти за отслабване! Ние силно ви препоръчваме употребата на лепенки за отслабване Derma V10 защото те са тестван продукт лично от нас и знаем, че работят. Ако все пак не може да ни се доверите безкорисно ето линк където да прочетете повече за тези лепенки за ослабване: Лепенки за отслабване Derma V10.

И помнете най-важното е да се чувствате добре в собствената си кожа и да харесате това което видите в огледалото било то с бански или без бански!

Идеална фигура