Бързо сваляне на талията

Бързо сваляне на талията

Бързо сваляне на талията
Всяка жена иска да има тънка талия, но за съжаление при повечето жени, талията или не се забелязала или дори е малко по-широка от ханша. Това се дължи преди всичко на натрупването на излишни мазнини в областта на талията и корема. Ако и вие имате този проблем а искате бързо да свалите и оформите талията, не се притеснявайте това може да стани лесно с помощта на правилни упражнения. Предположените упражнения са ефективни, но ефекта им с времето отслабва поради факта, че тялото свиква  с тях.

Упражнения за талия – правила

Както при всички видове упражнения така и тези за бързо сваляне на талията си имат определени изисквания. Едно от най-важното е тренировката ви за тънка талия да започва поне 2 часа след последното хранене и не по-късно от 3 часа преди да си легнете да почивате или спите.

Всяка тренировка започва със загрявка най-доброто упражнение за това е бягането на място, към загрявката включете упражнения, които разтягат коремните мускули, мускулите на кръста и гъбните мускули. Препоръчваме ви да правите наклони на пред и наклони в страни. Както и кръгови завъртания на тялото. Добро упражнение за стимулиране на кръвообращението на цялото тяло и подготовка за тренировка е клякането, поради което ви го препоръчваме.

Упражнение за сваляне на талия 1

Упражнението крачка на пред е едно от основните в аиробиката при него се натоварва активно горната част на тялото, като при стъпката на пред е добре да имате малки гирички по този начин ще увеличите натоварването в талията и ще погнете за нейното стягане. Изпълнението на самото упражнение е много просто, заставате начална позиция изправен стоеж на едно правите крачка на пред с единия крак, а с другия свийте максимално в коляното в посока към земята. При две се връщате в начално изходно положение на упражнението. Упражнението се повтаря за всеки крак, правят се 15 повторения за всеки крак в 4 серии.

Важно при изпълнението на това упражнение за бързо сваляне на талията е да дишате правилно. Добре е при едно да вдишвате, а на две да издишвате.

Упражнение за сваляне на талия 2

За второто упражнение за бързо сваляне на талията, ще ви е нужен задължително дъмбел, ако нямате, а искате да го правите в домашни условия, може да използвате туба от минерална вода с 1л. вода в нея. Изпълнението на упражнението е просто вземате, гирата в едната ръка, заставате в изправен леко разкрачен стоеж и правите наклони в посоката в която ръката ви е свободна. Ако гирата ви е в дясната ръка правите наклони в ляво и обратното. Изпълнете това упражнение с поне 15 повторения в 4 серии за всяка една от страните.

Това упражнение за сваляне талията често се пренебрегва от много жени, причината за това е че е лесно и не се усеща натоварване, но мога да ви гарантирам, че упражнението е много ефективно и стяга талията.

Упражнение за сваляне на талия 2

Последното упражнение от групата упражнения за бързо сваляне талията е с пръчка. Това упражнение също е много ефективно за сваляне и стягане на талия. Пръчката, която ще ви е нужна при изпълнението на упражнението трябва да е около 1 метър. И диаметър около 4 см. Поставете пръчката зад врата опряна на раменете и започнете да движите раменете. Движението трябва да става максимално обтягащо. Продължителността на това упражнение е различна, може да е 5 мин може да е 10 минути всичко зависи от това, колко може да издържите.

Правете тази тренировка за стягане и сваляне на талията поне 3 пъти в седмицата и още след първия месец ще видите резултатите!

Упражнения за талия