КАК ДА ОЧИСТИМ ОРГАНИЗМА СИ ОТ ТОКСИНИ

КАК ДА ОЧИСТИМ ОРГАНИЗМА СИ ОТ ТОКСИНИ

ЕДНО ДЕНОНОЩИЕ ГЛАДУВАНЕ В РАМКИТЕ НА СЕДМИЦА ПРОЧИСТВА ОРГАНИЗМА ОТ ТОКСИНИ!

То дава възможност на тялото да се освободи от различните вредни вещества, които се натрупват – повечето храни, които човек поема всекидневно предизвикват киселинни реакции, т.е. способстват и за развитието на различни заболявания. Най-вредни от тази гледна точка са захарта, кафето, алкохолът, тестените изделия, месото, рибата. Всеки, който е пробвал, знае, че да се храниш предимно с плодове и зеленчуци не е толкова сложно – дори и през зимата има достатъчно сочни плодове.

АКО ОБИЧАТЕ ДА ЯДЕТЕ МЕСО ИЛИ МЕСНИ ПРОДУКТИ , ОПИТАЙТЕ СЕ ТОВА ДА НЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ДВА ПЪТИ В СЕДМИЦАТА!

Натрупването на твърде много токсини, причинено от този тип продукт, е лесно да се разпознае по ред симптоми – главоболие, болка в очите, физическа слабост, умствена умора. Тези признаци са сигнал, че състоянието на организма може да се влоши.

АКО В МЕНЮТО ВИ ПРЕОБЛАДАВАТ ТЕСТЕНИТЕ ИЗДЕЛИЯ, ДОБРЕ Е ДА НЕ ЯДЕТЕ ИЗОБЩО МЕСО И МАЗНИНИ!

По принцип и това не е достатъчно – в такива случаи специалистите препоръчват да се спре употребата на захар и въглехидрати. Тях можете да си набавите по естествен начин – чрез плодовете.

Много белтъчини съдържат различните видове ядки и най-много орехите – добре е да се консумират сурови.

Разбира се, много от описаните по горе неприятни състояния на организма могат да се дължат на някакво заболяване. Ако обаче вече сте били при лекар и той не е установил нищо обезпокоително, вие сигурно имате лош хранителен режим. Най-малкото което можете да го направите е да го промените веднага – поне веднъж да погладувате, да включите в менюто си много плодове и зеленчуци /желателно е да са в суров вид/.

В КРАЙНА СМЕТКА, РЕШЕНИЕТО Е НА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ЧОВЕК, ЗАЩОТО СЕ КАСАЕ ЗА НЕГОВОТО ЛИЧНО ЗДРАВЕ!

ТОКСИНИ