Хъркане лечение

Хъркане лечение

Щастието на хората се крие в пълноценния сън твърдят психолозите. Пълноценния сън включва не само да спите по 8 часа в денонощието, но и вашия сън да е пълноценен да не се пробуждате. Един от най-големите проблеми при двойките това е хъркането на един от двамата партньори като най-често това е мъжът!

Хъркането е дразнител

В рекордите на Гинес е записано, че най-силното хъркане не 93 децибела, което се равнява на звука от движението на тежко превозно средство, но не само високите децибели причиняват неудобство и не възможност за заспиване в някои случай ниските децибели дразнят и изнервят нервната ни система и при тихо хъркане ние не може да заспим.

anty snoreПроблема от хъркането не е само нощно време той се проявява чрез цялото ни ежедневие. Когато човек не се е наспал той е непълноценен! Намаля се неговата продуктивност на работното място разсеян е и едно от най-важните неща РАЗДРАЗНЕН Е! Когато нервната система не си е отпочинала тя е обостряне малките неприятни жестове може да доведат до гняв и агресия! НЕ се подавайте на ненужно раздразнение облекчете се СПРЕТЕ ХЪТКАНЕТО, спете пълноценно.

Хъркането е сред топ 10 причини за развода

Една любопитна статистика поставя хъркането на 6 място сред най-често срещаните причини за развод и раздяла при влюбени двойки. Много от вас си мислят любовта е по-силна от всичко, но редовното недоспиване води до кавги, в последствие партньорите спят в отделни стаи, а от тук нито единия, нито другия могат да се насладят на сладкия семеен живот!

hyrkaneПреборете се с хъркането

Колко струва вашия брака и вашето щастие… те са безценни. Няма нищо по-хубаво от това да заспиш едновременно в прегръдките на любимия човек и да се събудиш до него наспан и отпочинал в чувство на безопасност и безкрайна любов.

Ако имате проблем с хъркането или вашата половинка подарете си спокоен сън и щастие. Предлагаме ви един продукт с помощта на който може да се постигнете:

– Спокоен сън за Вас и партньора Ви!
– Събуждайте се бодри и отпочинали!
– Кажете “СТОП” на хъркането!

– Без химикали!
– Без лекарства!
– Без сложни и объркващи уреди!