ГЛАДУВАНЕТО И ВЕГИТАРИАНСТВОТО ТОПЯТ ТУМОРИТЕ

туморГЛАДУВАНЕТО И ВЕГИТАРИАНСТВОТО ТОПЯТ ТУМОРИТЕ

След 30-годишни наблюдения на болни от рак един американски изследовател доказал, че причината за всички заболявания е една и съща. Разликата е само в това , че човекът сам провокира онкологичното заболяване, като не спазва особено важните правила, свързани с поведението и храненето си.

 

Трябва да знаете, че всички видове тумори/не само онкологичните/усилено растат в кисела среда. За да ни разберете по-добре, ще направим едно сравнение между животните и човека – по точно с техните храносмилателни системи. Вълкът се храни с месо, а за преработването на месото е необходима киселинна среда. Конят се храни с растителна храна, за преработването на която е нужна алкална среда. Човекът се храни и с единия вид храна и с другия, затова на него му е нужна и алкална среда и кисела. И точно от тук тръгват проблемите.

Ако човек продължително време се храни само с месо, в организма му се образува  кисела среда и е възможно да се появи онкологичен тумор.И да започне да се развива много бързо. Когато човек се храни с блюда от месо, неговата реакция на кръвта, на слюнката, на урината са постоянно кисели.Освен това за растежа на туморите  са необходими още две условия – охлаждане на организма или на негови отделни части, както и чести простудни заболявания. Натрупването на отрови в организма /никотин, химични препарати/ Двете условия  заедно създават условия за растежа на тумора.

Какво трябва да се предприеме, ако имате подозрение за онкологично заболяване?

 

ПЪРВО – Да се провери реакцията на слюнката, на урината и на кръвта. Ако е под 6диници рH, трябва спешно да се вземат мерки.

 

ВТОРО – Да се откажете веднага от  местна храна, независимо в какъв вид е приготвена. Трябва да се има предвид и това, че след като навърши 40 години, човек вече е загубил 0,9 единици рH. Ана 60 години черният му дроб е престанал да изработва необходимите вещества наполовина.  Тези възрастови изменения трябва да се отчитат при поставяне на диагнозата.

 

ТРЕТО – Веднага се преминава на профилактично гладуване. Ако за 2 денонощия реакцията не се измени, трябва да се мине на по дълго лечебно  гладуване, но вече под лекарско наблюдение. Ако  пак не настъпи промяна, трябва да се вземат спешни  мерки  за привеждането на организма в алкална среда. Това може да стане чрез жива вода, алкални води от всякакъв произход, в които рH не е по малко от 8,5. Можете да започнете  да приемате коралов калций На хората под 35 години препоръчваме  да пият този калций със сламка, защото е възможно  да се повредят зъбите им.

 

С КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ХРАНИМ ЗА ПРОФИЛАКТИКА ПРИ ЛЕЧЕНИЕ НА РАКА? – първото с което трябва да почнем е РАСТИТЕЛНАТА ХРАНА. Към нея спадат бобовите варива, всички видове зеленчуци, гъби, черно грозде, допуска се риба, но само веднъж в седмицата. Цвеклото може да се приема независимо от какъв вид е, също така копривата и черната боровинка.

 

ОТ ХРАНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБЯГВАТ:

месото

захарта

водката

маргаринът

кравето масло