Как да разберем, че е време да го зарежем

Как да разберем, че е време да го зарежем

Как да разберем, че е време да го зарежем
Обикновено любовните отношения са много сложно нещо. Първите месеци сте на върха на вълната обичате се и всичко е мед и рози. При силните връзки този момент може да продължи до втората година след, което огъня между влюбените започва леко да изстива и това, което остава е обикновено привързаност и страх от самота.

При много двойки обаче любовта трае доста по-кратко време и причината за това е, че един от партньорите губи тръпката много по-бързо от другия. Няма какво да се лъжем обикновено това се случва първо при мъжете (защото ние жените очакваме винаги принца на бял кон). Ако нещата не вървят на добре се замисляме „обича ли ни”, „дали няма да ни зареже веднага щом срещне друга”, „колко дълго ще бъде още с мен”. Ако и на вас ви изникват тези въпроси в главата ето как да се ориентирате дали ви обича или просто си внушава.

Винаги вие сте виновна за нещо
Обикновено хората, които обичат са склонни да приемат вината върху себе си или да я споделят с партньора си. Причината за това е проста – желание за избягване на конфликти и да покажеш на другия колко много го цениш. Ако във вашите отношения винаги вие сте виновни то се замислете, никога монетата няма една страна!

Вечно предпочита приятелите си пред вас
Всеки човек мъж или жена има нужда от свободно време за себе си, но ако това време започне да зачестява и отменя уговорки с вас, за да се среща с приятели, това трябва да ви накара да се замислите до колко този човек ви уважава. По-скоро той е привикнал толкова с вас, че не вярва,  че ще го напуснете и прави каквото си иска с вас. Не бива да допускате това!

Казва, че не ви ревнува и го показва
Ревността е нормално състояние, когато се страхуваш да не ти отнемат нещо, което цениш.  Дълбоката ревност е болестно състояние, но леката ревност има положителен ефект.  Когато обичаш и вярваш на някого ти не ревнуваш – да ама не. Излизайте с приятели момчета и се забавлявайте, ако той няма нищо против това и не започне да задава страни въпроси то мили дами най-вероятно на мъжа до вас въобще не му пука какво правите! Разкарайте го !