Пожелания за рожден ден от сърце

Пожелания за рожден ден от сърце

Имаме приятел с рожден ден това е супер, но след мъката какво да му купим за подарък идва следващата голяма мъка пред, която се изправят повечето хора, това е как да напишем ефективно, оригинално и най-вече запомнящо се послание на картичката за рожден ден. Да се измислят пожелания за рожден ден не е лесна работа, особено ако искате да излезете от типичното клише „Честит Рожден Ден, да си жив и здрав” или с пожелания за много здраве и любов.

Оригинални пожелания

Ако искате да измислите оригинални пожелания за рожден ден то мястото на което трябва да ги потърсите определено не ИНТЕРНЕТ. В интернет всичко се копира и повтаря. Ако влезнете в 10 различни сайта за пожелания, ще видите как едни и същи пожелания се повтарят. А представете си какво ще се случи, ако вие и друг човек му подарите картичка с едно и също пожелание.

Тогава как да пишете оригинални пожелания за рожден ден или други поводи ?

Отговора е в сърцето и в това до колко познавате вашия приятел или роднина. В картичката е добре да му пожелаете да се  сбъдне мечтата, но споменете я каква е тази мечта – да обиколи света, да влезе в университет и прочие. Добрите пожелания включват добрия житейски опит, пожелайте му да се поучава от грешките, добрите и оригинални пожелания не могат да се съберат на един ред, те се събират в едно сърце и ако знаете как да го надпишете това значи е ваш истински приятел!

Ако все пак се затруднявате с написването и съчиняването на оригинални пожелания за рожден ден нека да ви помогнем с няколко банални и готови текста, който сигурно ще намерите и в редица други сайтове!

Пожелания за рожден ден:

Ти си най-добрата ми приятелка. Обичам те много. Имам само един въпрос, ти ще платиш сметката, нали? Само се шегувам. Честит рожден ден на най-лудия човек, когото познавам!

На рождения ти ден исках да ти подаря най-хубавия подарък. Но тогава осъзнах, че това е невъзможно, защото самият ти си най-хубавия подарък на света! Как бих могла да ти подаря теб? Затова се приготви за торта със свещички! Честит рожден ден!

Честит рожден ден! Забавлявай се докрай и за друго не мисли, не се впрягай на живота, превърни го в игри!

Никой подарък няма да е достатъчен за да ти се отблагодаря за всичко, което си правила за мен. Така че защо не пропуснем подаръка и не преминем направо към почерпката. Пращам ти много пожелания. Честит рожден ден!
Всяко момиче навън търси своя принц в бляскави доспехи, но не и аз! Защото вече намерих своя принц. Не искам да те загубя! Пращам ти много любов, целувки и прегръдки! Честит рожден ден!

Винаги съм си мечтала да има някой в живота ми, който да ме разбира по-добре от самата мен. Желанието ми се сбъдна, когато ти се появи в живота ми. Честит рожден ден!

Пожелания