Купи изгодно! Пазарувай групово!

grupovo pazaruvaneПо време на криза в България се появи нов вид web сайтове, чиято единствена цел е да улеснят потребителите като предлагат изгодни и много евтини оферти. Не сте чували още за тези сайтове? Е тогава тази статия е точно за вас в нея ще ви разкажем как да си позволите различни глезотии и то на изгодна цена.

 

Един от тези сайтове предлагащи намаления deals.bg. В момента тече уникална промоция да увеличите обема на устните си, да запълните назолабиалните си бръчки или да оформите вашите скули с най-добрия филър JUVEDERM 4, производство на Алерган /САЩ/. Цената на този продукт е 500лв. а само от този сайт може да си я закупите с 40% отстъпка.

 

Има ли уловка?

Подобен род сайтове са изключително полезни за обществото, ефективността им идва само тогава, когато се събере определен брой закупувания, т.е. това е т.нар групово пазаруване в резултат, на което общата ценна мигновено спада, а най-доволен винаги остава крайният потребител.

 

И за да сме още по-ясни ще ви опишем всичко как става стъпка по стъпка и защо пазаруването по-този начин ще ви спести много финанси.

 

Да речем, че имаме козметично студио А, то е ново и никому не известно. С помощта на сайта да речем, който ние сме избрали  deals.bg, собственика на студиото предлага оферта за козметични процедури на  минус 50%. Офертата обаче ще бъде активна, ако минимум 10 души закупят процедурата. Сайта публикува офертата… така тя достига до вас и ако решите, че искате да се възползвате закупувате ваучер за услугата и така спестявате 50% от сумата.

 

В крайна сметка всички са доволни – Вие сте спестили определена сума пари, собственика на козметичното студио получава клиенти, които ако е достатъчно добър ще препоръчат на своите приятели в резултат на което козметичното студио ще напредне и ще започва да реализира печалба. Собствениците на сайта също ще са доволни, че мисията на техния сайт е била успешна и има доволни потребители.

Някой от миналите промоции на deals.bg

Епилация на горна устна при жените или на скулите на мъжете на цена: 2.50лв.

 

 Направете си маникюр OPI + сешоар със 63% намаление в DIVA!

 

На борба с целулита с уреда на Мадона. 2 процедури на крака и седалище с деактора само за 35лв. вместо 160лв. при Aesthe Clinic

 

2 процедури – ( 4 зони по избор на всяка процедура) с уреда NEW LIFE ( единствен в България) за 30 лв. вместо 180 лв. + 50 % намаление за всяка следваща процедура.

 

Гладко и сияйно лице от Медефект – консултация от специалист и един химически пилинг Само 25лв. вместо 100лв

 

Бънджи скок от Аспаруховия мост или на Клисура. Изживей 100% адреналин на уникалната цена от 29лв!

 

Ще изпуснете ли следващото намаление или ще вземете участие в следващото групово пазаруване решавате вие!