Отслабване с десет съвета

Отслабване с десет съвета

Отслабване с десет съвета
В днешно време манията за отслабване е завладяла всяка една жена. Често обаче ни липсата на воля ни тласка към използването на различни хапчета за отслабване, голяма част от които са със съмнително качество и обикновено никакви резултати. Ако сте решили да отслабвате следвайте следващите десет съвета и ще усетите, как тялото ви бавно и постепенно се променя!

1.    С всяко ядене консумирайте зеленчуци. Зеленчуците са храни богати на фибри, които засищат организма и по този начин потискат апетита. Освен това зеленчуците са богати на витамини и минерали изключително важни за правилното и балансирано хранене.

2.    Пийте повече вода – човек трябва да приеме на ден поне 1.5л течности. Водата е изключително важен разтворител на тялото, доставя важни йони на организма. Повечето хора, които пият по 1.5л. вода на ден са не само по-слаби, но и по-щастливи. Водата е живот не забравяйте за това.

3.    Закусвайте редовно – в днешно време, много от нас забравят да закусят, не обичат да закусват и предпочитат да пият едно кафе и да изпушат цигара. Това обаче играе лоша шега на метаболизма ни, което води до затлъстяване. Ако сте решили да постигнете отслабване е нужно да спазвате редовно хранене!

4.    Откажете всички газирани напити и сокове от кутия – обикновено газираните напитки и соковете са богати на захар, а някои от тях и на сол, което ни кара да пием все повече от тези напитки. Ако сте решили наистина да започнете правилен режим за отслабване е нужно да изключите всички газирани напитки, а ако ви се пие сок е най-добре да си направите фреш от пресни плодове.

5.    Ограничете бързите храни – вкусни, но не и полезни. Спрете да консумирате банички, пици, сладки закуски като кроасани, кифли и прочие. Разбира се трябва да изключите и изключително опасните за вашите килограми – чипс, тортили и прочие.

6.    Бавното хранене е важно за килограмите – Доказано е, че скоростта на хранене определя и това как тя ще повлияе на вашите килограми. Колкото по-бавно хапвате толкова по-добре се усвоява харната, метаболизма ни е бърз, а храната не се лепи по дупето и бедрата, а се насочва там където е нужна. Бързото хранене от своя страна е враг в програмата за отслабване. Хората, които често хапват на крак са три пъти по предразположени от затлъстяване в сравнение с тези, които се хранят седнали.

7.    Яжте сезони плодове – Ако имате нужда от сладко много по-добре е да задоволите този глад със сезони плодове особено от родното производство.

8.    Тренирайте редовно – редовните физически упражнения са ключа към хармоничното тяло. Не е нужно да посещавате всеки ден фитнес залата. Добре е да ходите поне по три дни в седмицата на фитнес или да правите леки физически упражнения в домашни условия.

9.    Правете дълги разходки пеш – разхождайте се до работа, до магазина, до всяко едно място до което може да стигнете пеш!

10.    Бъдете позитивни – това е изключително важно, приемайте всяко зло с лекота и мисли за утрешния ден в които всичко ще е по-добро!

Отслабване