Купонджика след брака

Купонджика след брака

Живота върви неуморимо на пред свършиха тинейджарските години. Зрелия живо настъпи с пълна сила, а купоните и веселите сбирки с приятели останаха съвсем на заден план, покрай домакинската работа и грижата за отглеждане на децата. Трябва ли жената да се зароби в кухнята ? Разбира се, че НЕ ! Дори и след 25г, а дори защо не и след 35г. жената има нужда от забавление. На всеки му се полага почивка и малко забавление. Какво може да направите по този въпрос – ето и нашите съвети:

         Подгответе съпруга си с новината, че мислите да направите малко парти в семейното жилище, а ако имате и вила на селото още по добре ! Помолете го да иде за риба или просто една вечер да ви даде възможност да се забавлявате.

         На второ място трябва да се погрижите някой да се грижи за децата. Е ето един хубав момент да ги оставите при любящите им баби. Разбира се не е необходимо да давате обяснение на бабите просто замажете положението, че искате малко отдих.

         След като се погрижихте по предните два въпроса, остана най-лесната част – гостите на вашето парти. Разбира се за целта трябва да звънете на вашите приятелки, колежки в фирмата и прочие. Може да се сблъскате с проблема от типа “ама мъжа ми… , ама децата… ” тука трябва да покажете вашите умения на оратор да бъдете настоятелни и да може да им изтъкнете ред причини за които си заслужава да дойдат на вашето парти.

         Следваща стъпка е подготовката на самото парти. За него може да намерите помощ от някоя поканена приятелка, а защо не и от СЪПРУГА. Покупките на алкохол, мезета, салати и прочие сами си определяте.

         В деня на самото парти вие трябва да сте зашемтителна с някоя нова рокля или пола. Партито може да продължи до сутринта, но в България някой комшия ще ви развали кефа с обаждане до полицията, така че може след 12-1ч. да се прехвърлите към някоя дискотека до завършека на вечерта .