ТЕСТ: Разберете какво ви липсва в живота изберете си планета

ТЕСТ: Разберете какво ви липсва в живота изберете си планета

Всеки от нас извървява собствения си път, прави личните си грешки, пада, става, опитва да бъде най-добрата си версия. Този път не е лек за нито един от нас и често може да се чувстваме изгубени по пътя на живота. И това е съвсем нормално.

При динамичния начин на живот, който водим в днешно време, дори не ни остава достатъчно време за сън. Понякога попадаме в омагьосан кръг – нещата са извън контрола ни и всичко ни дразни.

Но истината е, че често е нужно съвсем малко усилие – само да спрем и да се вслушаме в себе си.

Днешният интересен тест ще се опита да ви помогне да направите именно това. Да, той няма да реши проблемите ви или да ви даде това, което в липсва, но може да ви даде ценна насока за пропуски, които дори не осъзнавате, че имате.

Отпуснете се, затворете очи за няколко секунди, погледнете картинката и изберете планетата, която ви харесва. Направете го без колебание, а след това прочетете какво говори изборът ви за вас самите!

Харесай си планета от 1 до 8!

ОТГОВОРИТЕ: Разберете какво ви липсва в живота

Планета 1
Липсва ви почивка, силите ви са изчерпани. Ако в момента не можете да отидете на почивка, прекарайте уикенда в тиха обстановка, забравете за цялата домакинска работа, медитирайте, прекарвайте време сами със себе си.

Планета 2
Не ви достигат грижи и внимание от близките. Внесете малко романтика в живота си. Животът ви веднага ще стане по-интересен и по-светъл.

Планета 3
Чувствате се по-тъжни и депресирани. Споделете с близките какво ви притеснява. Не пазете всичките си мисли и чувства за себе си – споделете ги.

Планета 4
Липсва ви самочувствие. Не бъдете прекалено критични към себе си. Опитайте се да повишите самочувствието си. Вие сте много по-добри, отколкото си мислите. Мислете за себе си позитивно

Планета 5
Трябва да промените средата си. Опитайте да оцветите сивото ежедневие с ярки цветове. Измислете някакво забавление за себе си и семейството си. Това ще ви даде възможност да забравите за проблемите, както и ще сплоти семейството ви.

Планета 6
Имате нужда от приключение. Нови запознанства и ярки впечатления ще ви заредят с нови сили. Ще получите добър енергиен заряд за нови проекти, както и нови впечатления от места, които не сте посещавали преди.

Планета 7
Прогонете мързела. Дори нещо да не се получи от първия път, няма причина да се отказвате – волята и търпението са ключовете за вашия успех.

Планета 8
Имате нужда от верен приятел, който да бъде до вас по време на трудни моменти. Огледайте се, наистина има такъв човек във вашата среда. Не се страхувайте от целия свят, защото има хора, които постоянно се грижат за вас.

ТЕСТ: Разберете какво ви липсва в живота изберете си планета