Сашо Кадиев сменя Цитиридис?

Сашо Кадиев сменя Цитиридис?

Вечерното шоу на Николаос Цитиридис май си има нов водещ. Сашо Кадиев се похвали, че предаването вече е с ново име и той сяда на дивана на гърка, пише Lupa.bg.

„Да, не ви се привижда, точно така пише – ШОУТО НА АЛЕКСАНДЪР КАДИЕВ. Знам, че тази седмица ще ви липсвам в „Преди обед“, но ще компенсирам с МОЕ си шоу ТАЗИ вечер по Би Ти Ви. И много ви моля, не казвайте на Николаос, и изобщо на никой от шоуто му не казвайте, че … ще вземе да цъфне и той и … ще си остана само за новия епизод от поредицата на НИКОЛАОС+ … „, написа преди минути синът на Катето Евро.

Най-вероятно актьорът ще води предаването само тази вечер или ще е гост на гърка, а се е пошегувал, че е новият водещ на вечерното шоу.

Припомняме, че още преди месец се носеше слух, че Александър Кадиев може би ще седне в синьото кресло на Николаос Цитиридис. Идеята синът на Катето Евро да вземе хляба на приятеля си Нико се обсъждала още в началото на годината, когато Цитиридис беше в едномесечна отпуска, но все пак гъркът се завърна на малкия екран и нямаше рокада на водещи.

Кадиев е любимец на Би Ти Ви, където тече и от чешмата като водещ на „Преди обед“ с Деси Стоянова и „България търси талант“ с Даниел Петканов.

Сашо Кадиев сменя Цитиридис?