Романтична вечер в планината

Романтична вечер в планината

Искате ли да разнообразите вашето ежедневие и да направите нещо ново, да запалите отново искрата на вашата любов и да се почувствате отново като хлапета, които още се лъжат за любовта? Защо не се замислите за една романтична вечер в планината през зимата. Ето няколко възможности!

 

Почивка на планина в хотел

Разбира се това е един от най-предпочитаните варианти, при който всичко е изпипано и до най-малкия детайл. Резервирате си стая в хотел с 3-4-5 звезди в зависимост от вашите възможности. Ако сте решили да сте на хотел е добре да се замислите обаче за малко по-вече забавления за през деня, а не само през вечерта. Добра идея е да проверите наличието на писти за каране на ски или сноуборд. Ако не можете да карате е още по-добре ще се научите на нещо ново и то двамата заедно. Със сигурност това ще придаде страхотно усещане на любов във въздуха, а усмивката и на двама ви няма да се скрие от лицето през целия ден. А вечерта… е вие си знаете какво ще се случва.

Почивка в хижа

За малко по-щурите глави може да се включат в някоя туристическа група, която е решила да покори някой от нашите върхове. Пешеходния туризъм е много интересен и разкрива много красиви пейзажи на хората решили да изкачват нашите планини, но определено не е за хора, които не могат да вървят дълго пеша или не обичат студа. Въпреки това според нас това изживяване ще ви сближи и ще ви запознае с много добри приятели. Единствения недостатък на една подобна романтична вечер е че повечето истински хижи предлагат стаи за нощувка с повече от едно легло, като истинските планински хижи като хижа Ехо и други стаите са с по 10 легла, а удобства като електричество и баня с винаги гореща вода звучат като лукс.

На платка в планината през зимата

Ако идеята за хижата не ви е допаднала, то значи и идеята за палатки няма да е за вас, но ако хижата е ежедневие за вас то ви предлагаме нещо много по-екстремно. Нощувка за двама в палатка. Предложението е валидно за двамата, представете си го Вие двамата, любовта между вас и вино за сгряване, дивата природа и ясната зимна луна. Единствената топлина е тази на вашите тела. Прекрасно и незабравимо изживяване в което да се преродите един в друг и да слеете душите си. За тази цел обаче ще са ви нужни много умения за ориентиране в планината, много добра зимна екипировка и най-вече желание. Ако сте новатори, но ви е страх от планината то тогава може да направите и нещо друго в задния двор на вилата може да пресъздадете същата обстановка е разбира се никога няма да е съшитата, но ако в даден момент решите, че не можете повече ще се преместите на по-топло в къщата.

Романтична вечер в планината