Пет идеи за разнообразие в ежедневието

skukaАко през последните седмици ви се е струпало много или сивото и монотонното ежедневие вече ви дразнят, то е дошло времето да се замислите какво може да направите, за да разнообразите живота си. Ходенето и посещенията на кафенетата вече не е разнообразие а ежедневие, ако сте от малко населено място то ще ви е трудно да намерите разнообразие, но големите градове и моловете в по-големите градове дават изобилие от идеи, които може да превърнете във ваш, нов начин на живот.

Пързаляне с кънки

Изключително популярно развлечение през 80 години на 20 век, но като, че ли беше позабравен от българите, ако се съди на многото нападали хора по ледените пързалки. Вече почти във всеки по-голям град има открити или закрити пързалки. Това е едно незабравимо изживяване, може да вземете вашия любим човек или семейство и да си направите забавни снимки заедно. И помнете дори и насиненото дупе носи спомени и усмивки.

Катерене по стена

Друг интересен спорт, които е малко популярен, а и повечето хора го приемат неправилно за мъжки, е катеренето на изкуствена стена в зала. Този спорт се практикува главно от любители алпинисти, но на през последната година се наблюдава броя на малките деца записани от техните родители именно в този спорт.  Освен за развлечение, катеренето по стени се грижи и за изграждането на добра физика. Напрежението стяга почти всички мускули в нашето тяло. Не не е трудно има различни маршрути по-лесни за начинаещи и по-трудни за напреднали. Внимание не практикувайте този спорт у дома, нужно ви е специално оборудване за обезопасяване.

Пейнтбол

Имате компания и търсите нещо ново и забавно за всички ? Защо не разнообразите ежедневието си с малко добра агресия? Пробвали ли сте да се целите с цветни топчета? НЕ тогава може би пейнтбол е вашето решени, за разнообразяване на ежедневието. В тази игра с помощта на пушки пълни с въздух се изстрелват топчета с боя, а целта ви е да улучите противников играч. Тази игра е по-подходяща на открито, но има и добри зали предлагащи пейнтбол на закрито с различни препятствия и гарантирани усмивки.

tae boТае бо

Чували ли сте за Тае бо, това е един от най-модерните начини за отслабване и стягане на тялото, но и е интересен и забавен начин да прекарате 2 часа от вашето ежедневие. Тае бо представлява комплекс или още микс от много неща като кик бокс, аеробика, йога и прочие. Под формата на забавни танци ще намерите много нови приятели и със сигурност приятни изживявания с тях.

Разходка в планината

Ако имате любим човек до вас, а градския шум вече ви изнервя напрегнатата седмица ви е натоварила психически, най доброто за вас е една разходка сред природата било то в планината или просто в красива местност около града. През зимата това може и да ви се струва много трудно, но повярвайте ми няма нищо по-хубава от това да се разходиш с любимия човек, хванати за ръка въпреки студа, да няма шум само природата и Вие. Повярвайте ми ще станете любители туристи!