Проблемни са: Тези зодии винаги добавят лъжица катран в кацата с меда

Всички познаваме онзи човек, който в началото изглежда като истинска находка, но с течение на времето започвате да забелязвате, че в него има нещо нередно. Тези хора имат навика да добавят “лъжица катран” към кацата с меда – умишлено или не, те правят постъпка, с която развалят доброто впечатление, което иначе са направили на другите. Ако някога сте се чудили дали вашият зодиакален знак е един от тези нарушители, тогава прочетете нататък!

Близнаци: Двойна неприятност

Близнаците могат да бъдат чудесно забавни и развлекателни хора, които да познават и с които да прекарват времето си… докато не излязат наяве техните двойни страни. Първоначално Близнаците са склонни да проявяват неустоим чар, който се превръща в агресивно поведение, когато се сблъскат с реалността. Те често са известни с това, че са непостоянни или ненадеждни, защото не са особено добри в това да носят отговорност за собствените си действия. Ако искате да запазите връзката си с Близнаци силна, е важно да запазите твърдия си контрол – независимо колко се опитват да ви убедят в обратното!

Скорпион: Интензивни емоции

Скорпионите са страстни и интензивни хора, които винаги изглеждат готови за битка. Те не приемат добре критиката и могат да бъдат много отбранителни, когато се сблъскат с нея. Освен това са известни с това, че пазят обиди и са прекалено привързани към най-близките си хора. Скорпионите се нуждаят от много емоционална подкрепа и насърчение, за да се чувстват достатъчно сигурни, за да се разкрият – така че ако им осигурите това, има вероятност връзката ви да остане силна!

Стрелец: Проблеми с обвързването

Стрелците трудно се обвързват, защото намират сигурност в свободата. Те невинаги мислят, преди да говорят или действат, и са склонни да вземат бързи решения, без да обмислят последствията. Стрелците също така могат да бъдат доста откровени, така че ако някой не е свикнал с подобна прямота, може да се окаже груб или безчувствен. Въпреки тези качества, Стрелците са чудесни приятели, стига да не пречат прекалено много на проблемите си с обвързването!

Тези три знака могат да добавят малко катран в кацата с мед по умишлени или неумишлени причини, но това не означава, че всички Близнаци, Скорпиони или Стрелци трябва да бъдат напълно отписани. Всъщност тези знаци могат да бъдат прекрасни партньори и приятели; просто от време на време се нуждаят от малко повече търпение! Така че следващия път, когато срещнете човек, който попада под някои от тези знаци, внимавайте за някои потенциални капани – но не ги отписвайте напълно, преди да ги опознаете по-добре!

Хороскоп