ОТ КОИ ХРАНИ РАСТАТ ГЪРДИТЕ

ciciЗа съжаление такива храни няма! Ако имаше, нямаше да има нужда и от пластична хирургия. Ако искаме да увеличим размера на гърдите с помощта на храна просто трябва да напълнеем. С колко ще порасне бюста зависи от телосложението.

Ако имате мъжки тип фигура, то първо ще сложите на талията , а след това на бюста.

 

В случай на прекалена слабост /когато гърдите са малки заради недостиг на мускулна  маса/ коригирайте диетата си по следния начин /не повече от 100-200 калории на седмица/ и след нормализиране на теглото задръжте хранителната си норма на 1800-2000 калории.

 

Има продукти, които не увеличават обема на гърдите, но ги предпазват от  различни проблеми.

 

Например индол-3-карбинол, който се съдържа в броколите, карфиола и обикновеното зеле,действа като антиоксидант и нормализира повишаването на нивото на естрогена. Така пречи на негативното влияние на естрогена на клетките на гърдите.

 

Бетаинът в цвеклото и пълнозърнестите продукти активизира естествения процес на детоксикация на организма. А както е известно колкото по бързо изхвърляме токсините, толкова по малко вредни вещества ще постъпят в тъканта на гърдите.

 

Ликопинът намалява пагубното въздействие на ултравиолетовите лъчи върху гърдите, което е важно за любителките на монокини. Ще го набавите от чушките и доматите и от тиквата.

ОТ КОИ ХРАНИ РАСТАТ ГЪРДИТЕ