Най-харесваните мъже са ...

Най-харесваните мъже са ...

Най-харесваните мъже са … с добро чувство за хумор

Проведена анкета във Великобритания разкрива, кои са най-харесваните мъже. Според 28% от запитаните представителки на нежния пол, те биха приели покана за среща от мъж който е успял да ги накарат да се усмихнат или разсмеят още от първия контакт по между им. Дамите споделят още, че усмивката и подрия характер на мъжа надделява над това как е облечен и как изглежда.

Близо 25% от жените участвали в анкетата споделят, че ако не са сигурни дали им допада даден мъж, то уместните му шеги биха му дали добър шанс за втора среща.

Усмивката е един от най-важните фактори при влюбването на жената споделят психолозите, но освен да ги кара да се смеят перфектния мъж за една жена трябва да може и да изслушва жената и разбира се да знае точно в кой момент е уместно да се шегува и в кой е по-добре да подходи по-сериозно към ситуацията.

Ситуацията при мъжете обаче е малко по-различна. При анкета в която взимат 2000 мъже участие, резултатите показва, че 65% от мъжете не биха излезли на среща с грозна жена, колкото и да забавна тя. Едва 8% от мъжете приемат смеха и усмивката на жената като първостепенно женско качество в което биха могли да се влюбят.