Любовта между жена Везни и мъж Дева

Любовта между жена Везни и мъж Дева

Според астролозите и номеролозите връзката между жената везни и мъж овен се счита за една от най-хармоничните и възможността да продължи до дълъг период от време е много голяма. Въпреки това една подобна връзка между тези два зодиакални знака може да има своите трудности с които да не могат да се справят и в крайна сметка всеки да поеми в различна посока.

Мъжът зодия Дева

Мъжете от тази зодия се любовчии, обичат приятните и нежните емоции, но в същото време крият силен огън. По правило мъжът дева е домошар и обича времето да го прекарва в уюта и семейно спокойствие, но има ли купон мъжът дева задължително е там. Дългите разходки сред природата не са от силната страна на девите, но при подходяща любовна половинка мъжът дева става неузнаваем. В Любовно отношение мъжете от зодия дева са всеотдайни и любвеобилен, правят всичко за своята половинка. Най-подходящи зодии за съвместен живот с мъж дева са – лъв, рак и везни, но знайте, ако сте от друга зодия и имате до себе си мъж зодия дева не се отчайвайте ако има истинска любов, звездите отново ще ви помагат.

Жена зодия Везни

Представителките на тази зодия често сменят настроението си, несигурни са и обичат всичко да претеглят. Непрекъсната проверка на истинност и неистинност силно дразни повечето зодии. Представителките на зодия везни са уравновесени хора, усмихнати, обичащи истинските приятели. Много е трудно да подведеш представителка от зодия везни. Голям проблем при везните е това, че винаги мерят колко са дали и колко са получили. Семейния живот с тях не е хармония, ако мъж си мисли, че може да командва представителка от зодия везни е сгрешил тотално. Семейните задължения се поделят по равно. В свободното си време жената Везни е фурор обича да ходи на купони, да посещава културни мероприятия и най-важното да бъде с любимия човек и приятелите си.
Подходящи зодии за жена Везни са: Овен, Дева, Скорпион, Стрелец и Риби.

Любовта между жена Везни и мъж Дева

При представителите на зодия везни и зодия дева обикновено избухва силна и пламенна любов. Много от астролозите ги определят като перфектната двойка. Обикновено при съвместното им съжителство липсва негативна енергия и представителите на зодията излъчват позитивизъм. В секса нещата отново са добре, нужно е обаче да има разнообразие защото представителките от зодия Везни лесно могат да изгубят интерес, а от там и намалено желание за любов. Мъжът дева обича любовната игра, ако искате той да е щастлив бъдете нежни и гальовни. Мъжът Дева не обича нападателни жени поради което представителката Везни е много подходяща.

Все пак в любовните отпушения между двете зодии има и проблеми. Мъжът Дева не е обича домакинската работа, а жената везни няма да търпи да върши цялата покъщна работа. Мъжът овен е домошар, а жената Везни купонджика. Нужно е да се намери баланса в двете насоки. Ако успеете вашата връзка ще бъде изпълнена с нежност и любов и дълголетие.

жена Везни и мъж Дева