Коя е най-успешната жена от картинката?

Коя е най-успешната жена от картинката?

Често мислим, че се познаваме перфектно, но съзнанието си играе с нашите черти. За да разберем по-добре характера ни психолозите от BrightSide са измислили този кратък тест, за да разберем тайните на нашето съзнание.

Преди да продължите да четете надолу, изберете си една от жените на снимката, която смятате, че е най-успешна.

Най-успешна е първата жена

Ако вашето усещане ви е подсказало, че най-успешна е дамата на първата снимка, това говори за вас, че сте умна и уверена жена, която е готова да се бори с всяко изпитание, за да постигне целите си. Хората около вас дори могат да ви помислят за кариеристка. Вие приемате всяка житейска провокация с оптимизъм, ентусиазъм и увереност.

 

Най-успешна е втората жена

Ако вътрешния ви глас Ви подсказва, че най-успешна е втората жена от снимката, това говори за Вас, че сърцето надделява над разума. Готови сте да се влюбите до полуда, дори да знаете, че човека до вас е крайно неподходящ. В професионален план се отдавате до полуда към задачите.

 

Най-успешна е третата жена

Ако вътрешният ви глас вика неистово, че третата жена от снимката е най-успешна, то това според психолозите от BrightSide означава, че вие сте много рационални и обичате да анализирате всичко до най-дребните подробности, преди да започнете да правите нещо. Поради тази причина често ви отнема много време, за да вземете решение, но то почти винаги е правилно.

Най-успешна е четвъртата жена

Ако шестото ви чувство подсказва, че последната жена от картинката е най-успешната, това означава, че сте амбициозна жена, но сте достатъчно наясно, че успеха се крепи именно на вас, а не на някой друг. Обичате скъпите вещи, но знаете цената на всяка една от тях. Не се оставяте мъжете да ви надвият, а точно обратното опитвате се да покажете, че сте еманципирана и достойна жена.

Коя е най-успешната жена