Любовта между Жена Козирог и Мъж Овен

Любовта между Жена Козирог и Мъж Овен

Жена Козирог и Мъж Овен
Звездите определят нашия характер и това какви сме самите ние. Разбира се всеки има своята индивидуалност, но като цяло има хора, които много си приличат, а приликата обикновено им се свързва с техния астрономичен знак. в Любовно отношение при някои зодии има пълна хармония, а при други, пълно неразбирателство.

Жените козирог са силни и много постоянни. Те рядко сменят партньорите си, а когато го направят обикновено има защо. Всяка жена козирог е решителна и полага всички усилия да спечели любимия си човек. Когато насреща и има мъж зодия овен, съвместимостта в любовно отношение на двете зодии не е лоша!

Общото между двете зодии освен, че са рогати е че са изпълнени с желание за движение на пред и никога на зад. Грешките в любовта при тях се плащат скъпо! Ако партньора ви е мъж зодия овен, трябва да знаете, че те са силно фокусирани върху своята независимост. Острия характер на овена е добре известен и че малко от хората могат да го изтърпят, ако любовта ви е силна то Козирога във връзката ще трябва да прави компромиси.

Жената козирог уважава традициите и обичаите, тя обича ясната и добре очертана йерархия, докато овните са в малко повече анархисти. Те също следват определени правила, но само тези, които на тях са им изгодни! Това също може да бъде конфликтна точка във връзката между жена козирог и мъж овен.

Основните астрологични характеристики, на жената козирог и мъжа овен обаче говорят за възможни хармонични взаимоотношения. Въпреки негативните черти на повечето мъже зодия Овен в любовно отношение те са много мили и любящи. Не очаквайте от тях да ви свалят звездите или да ви заведат на луната. Мъжът Овен има груба и първична ЛЮБОВ, но истинска и пламенна! Жената до него е неговата БОГИНЯ и той, ще я обича въпреки всичко и въпреки всички! Имайте предвид, че тази любов е само за неговата избраница, докато я срещне и се влюби пламенно мъжът овен подбира. Всяка жена козирог от своя страна обича да бъде галена, уважавана и най-вече обичана. В този аспект жена козирог и мъж овен се срещат по един много чаровен и уникален начин, говорещ за буйна и страстна любов.

секса между жена козирог и мъж овен

Може би това е една от най-любопитните теми вълнуващи умовете на жените и мъжете. В леглото представителите на двете зодии няма да имат никакъв проблем. Всеки мъж овен е типичен представител на огнена зодии – пламенен в леглото, изпепеляващ до полуда. Жената козирог обича да е изпълнителна и обича да доставя и да получава удоволствие. По време на половия акт и двете зодии ще се чувстват на седмото небе.

В астрологично отношение най-подходящата връзка между жена козирог и мъж овен е на жените родени в началото на януари и мъже родени в средата на април около 14, 15, 16 април.

Жена Козирог и Мъж Овен