Изненади за Свети Валентин

sv. valentinНа 14.02. има два празника единия е типично български празник – Трифон Зарезан, а другия е западен празник и се нарича Св. Валентин ден на влюбените. През последните години Св. Валентин избута българския празни и се наложи значително. До голяма степен Свети Валентин е комерсиален празник, защото не е нужно да има ден за да си кажат двама влюбени „Обичам те” или да прекарат една незабравима нощ заедно, но хубавото е все пак, че най-силното нещо на света ЛЮБОВТА си има ден.

Подаръци за Свети Валентин

Ако искате да изненадате любимия си мъж може да го направите по-няколко различни начина единия от тях е да му подарите нещо и както ще прочетете в статията, подаръка за Свети Валентин не винаги е задължително да бъде материален.

Вратовръзка за подарък
Ако не знаете какво да му подарите това е най-монотонен и скучен подарък. Подходящ е за делови мъже, които ежедневно имат бизнес срещи, работят с много хора и строго официалното облекло е задължително. Вратовръзката никога няма да му е излишна и той ще се зарадва със сигурност.

Чаша, пъзел или възглавница

Ако все пак искате да изразите любовта си може да направите един скромен подарък – Порцеланова чаша, пъзел или възглавница с ваша обща снимка. Особено подходящ подарък за женени двойки е чашата, защото тя може да стои в офиса на вашия мъж и така с един куршум два заека. Първо ще го зарадвате, второ ще заявите на жените в офиса, че той си има жена! Възглавницата е по-подходяща при двойки, които не живеят в едно жилище. Чрез този подарък ще му напомняте за себе си дори вечерта преди заспиване (въпреки че възглавницата не е за сън). Пъзелът е също едно възможно решение. Но ето ви и нещо наистина уникално пирограф върху дърво с вашите изображения. Този подарък е уникален, стои красиво и може да бъде закачен на стената да напомня за вашата любов.

Бобче с надпис

Малко популярен, но все пак оригинален метод да кажеш „Обичам те” на някого. За целта трябва да си закупите консерва с посадено бобче. Може да го намерите в интернет ако не се лъжа цените са до 15-18лв. Подарявате бобчето няколко дена преди Свети Валентин така, че на точния ден да е поникнало. Но това не е обикновено бобче, на листата му има писани послания, като „Обичам те”, „Липсваш ми”, „Искам те” и прочие. Това е оригинално, а тези бобчета още не са навлезли широко в България.

Разбира се за Свети Валентин трябва да напишете и картичка с мило пожелание или да излеете чувствата си. И не забравяйте Св. Валентин не е рожден ден тук пожелания от рода да си жив и здрав, да имаш любов и пари не вървят.

А най-добре е не да пишеш чувства, а да ги даряваш. За накрая оставихме и най-сладкия подарък, купете ново секси бельо и доставете една незабравима и вълнуваща вечер на мъжа до вас. Това е най-големия подарък на света и за двамата, а в края на бурната нощ …. да заспите прегърнати.

Свети Валентин