Очна линия в три варианта

очна линияОчна линия тип Клеопатра
Най-красивата жена на древния свят е била именно Клеопатра. Тайните за нейния начин на гримиране се пренасят от векове сред жените. Постигането на ефекта очи на Клеопатра става с нанасяне на много очна линия. Съвременните тенденции обаче определят добре оформената очна линия на Клеопатра да бъде леко променена, за да бъде по-актуална. Ако искате да постигнете по-добър ефект е нужно да направите едно удължение на очната линия в посока веждата. Нанасянето на продукта започва от вътрешната част на окото, на горния и долния клепач. Двете линии не се съединяват, както отвътре, така и отвън.

ochna liniqОчна линия около цялото око

За да си направите тази значително ефективна очна линия е нужно да сте истински майстори. Нанасянето на точни линии е много трудно, но ако решите може да се пробвате. Използването на този тип на нанасяне на очна линия изисква значително време, освен това поставя ограничения на използване при някои жени. Жените с малки очи не бива да използват подобно нанасяне на очни линии, защото затвореността прави очите им още по-малки.

ochana liniqОчна линия за натурални очи

Този тип очна линия придава скромност и невинност на женското лице. Очната линия се нанася единствено на горния клепач. Този грим е универсален, защото е подходящ, когато излизаме на разходка или работа в офиса.

Очна линия