Как да изберем бански костюм

Как да изберем бански костюм

Как да изберем бански костюм

избора на бански обикновено е много труден, защото този тип дреха трябва да подчертае предимствата на женското тяло и красивите форми, разбира се ако сме от късметликите с пропорционално тяло без излишни мазнини, а освен да подчертава предимствата ни банските костюми трябва да са така избрани, за да могат да скрият несъвършенства по тялото ни, а всяка жена ще намери редица такива, дори и да има перфектно тяло.

Бански и заблуди

От години наред има митове, които провокират избора на жените да изберат определен тип бански за себе си. Трябва обаче, да ви споделим истината, че някои от тези митове са направо погрешни.

Един от най-често срещаните и неверни слухове е този, че черните бански те правят да изглеждаш по-слаба. Ако говорим за нормално облекло това е така, но при банските най-добра работа, за да изглеждаме с няколко килца по-слаби, ще свършат сините и зелените бански.

Друг често срещан мит е това, че банските трябва да се избират според нормалния ни размер на ежедневното облекло. Да ама НЕ. Банските трябва да са с един или дори два размера по-малки от размера, който носим по принцип. Причината за това е, че е добре банските да подчертават тялото ни, да са прилепнали по-него, а не да ни широки.

Бански как да ги изберем

Както вече стана ясно банските костюми за море са изключително трудно нещо за пазарване. Нека да ви дадем няколко практични съвета, как да изберете най-подходящия за вас модел, така, че по-късно да не съжалявате.

Преди да отидете в магазина за бански е добре да прехвърлите в главата си няколко идеи и това как искате да изглеждате. Дали ще е цял или половинки, с V-образно деколте или връзки зад врата, дюс или с цветен принт. Добра идея е да разгледате, какви са модните тенденции в интернет, да разгледате различни модели и да прецените техните предимства и недостатъци и най-важното как вие ще се чувствате в банските.

В деня, когато ще пазарувате е добре да си отделите достатъчно часове, за да може неволя да пробвате и разглеждате модели, а не да си изберете нещо, защото времето ви е притискало.

В деня в който ще излизате на пазар, най-добре е да си обуете безшевни прашки. Те прилепват плътно към тялото ви и ще ви позволят да почувствате по-добре, а и да видите по-добре как ще стоят новите ви бански.

Горната част от срязаните бански е трябва да се избере много внимателно. Често срещано явление е бюста на жените да се показва през банските по морето. за да не се случи това на вас след като пробвате горната част на банските повдигнете ръце в страни след това нагоре.

Долната част на банските също трябва да бъде подбрана добре. Добре е да се верите, че бикините няма да се смъкват от морската вода.

И най-важното правило при пробването на всяка една дреха, включително и бански костюми е да се гледате в огледалото, да видите дали на вас ви харесва това, което виждате и отговора е да, ако банския ви е удобен, значи това е подходящия бански за вас!

Бански