ЧЕРВИЛОТО ПРЕЗ ЛЯТОТО – БОРОВИНКОВИ УСТНИ ИЛИ РАЗЦЪФНАЛА РОЗА

cherviloКогато слънцето ви дари с жадувания загар, то основната грижа за лицето остава червилото. Всяка жена може да има съвършена визия единствено и само с подходящо червило, в модния за сезона цвят.

 

ПЛЪТНИ, ЧУВСТВИТЕЛНИ, СОЧНИ. Такива трябва да станат устните, но за целта трябва да използвате молив, гланц и червило в блестящи натурални цветове. Хит за сезона са червилата, които с едно движение могат бързо и незабележимо да се нанесат на устните. Цветът се определя както от таолета и грима, така и от основния тен на кожата.

 

 

 

БЛЯСЪК И ВЛАЖНОСТ – След като очертаете устните по контура с молив, близък до естествения цвят, е ред на червилото. Нека не е тежко и да не позволява на устните да дишат. През лятото не са за предпочитане крещящите ярки червила. Подберете пастелните розови, червени и кафеникави тонове. За предпочитане са червила, които са с хидратиращ и овлажняващ ефект, съдържат подхранващи витамини, които разкрасяват и предпазват устните от напукване в жегата.

 

Червилата с много функции са модни и актуални през топлите месеци. Те придават цвят, блясък, свежест и хидратират, което ги прави практични. Иначе ви трябват доста продукти – червило, гланц, гел, молив, блясък. За предпочитане са не матовите, а по-светлите и хидратиращи продукти.