ПРОБЛЕМИ СЪС ЗЪБИТЕ ? ТЪРСЕТЕ КАЛЦИЕВ ХЛОРИД !

ПРОБЛЕМИ СЪС ЗЪБИТЕ ? ТЪРСЕТЕ КАЛЦИЕВ ХЛОРИД !

ПОЕМАН ЗАЕДНО С ЖЪЛТ КАНТАРИОН, ТОЙ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ОБЛЕКЧИ ХЕМЕРОИДИ, РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И ФЛЕБИД, ПОНЕЖЕ ПОВИШАВА ГЪВКАВОСТТА НА СТЕНИТЕ НА ВЕНИТЕ !

Ако при хранене зъбите ви започнат да ви болят, или пък започнат да се клатят, ако зъбният ви емайл стане чуплив, позволявайки на бактерииките да проникнат и на кариеса да започне подривната си дейност, незабавно прибегнете до калциевия флуорид! Това лекарство, получено по биохимичен път, ще възпре първопричината на всички тези неразположения, т.е. ще компенсира липсата на флуор. Успоредно с това вземайте и силиций /силициева киселина/, която играе съществена роля при оформянето на зъбите и костите.

Калциевият флуорид не само е нужен за развитието на костната система. Той е, който позволява да се поддържа добро състояние на съединителната тъкан. Прилагането му преди и след операционна намеса дава много добри резултати – подпомага зарастването на раните.

Съвременните изследвания показаха значението на калциевият флуорид при лечението на отоци на сухожилия и връзки, на твърди кости.

Калциевият флуорид играе важна роля при катарактата на лещите на очите. Поеман последователно заедно с калциев хлорид, той действа много добре при това заболяване. Показва добро действие при склероза на средното ухо, водеща до варовични отлагания по тъпанчето, откъдето слухът постепенно намалява. Болезненото забиране, нагнояване на ноктите, както и причиняващата сърбеж екзема, се повлияват отлично от калциевият флуорид.

Поеман заедно с жълт кантарион, той е в състояние да облекчи хемероиди, разширени вени и флебит, понеже повишава гъвкавостта на стените на вените.

При кърмачетата където се наблюдава затруднено образуване на зъби, последователната употреба на калциев флуорид е от голямо значение.

Калциевият флуорид е с много добри показатели при премахване на остатъчните коремни тлъстини при родилките. За да се избегне неприятното отпускане на коремната мускулатура, няколко месеца преди раждане е добре да се взема калциев флуорид.

Обикновено се използва калциев флуорид Д12, по рядко  F6.