Татуировки мода за тази година

татуировкиКакто всичко на този свят и сред татуировките си има тенденции и то нещатата при татуировките се случват много по-бързо и по-динамично в сравнение с модния свят на дрехите и обувките. Това от една страна е хубаво, че ще имате непрекъснато нов избор съчетан с интересни и непознати за повечето хора елементи. Въпреки обаче модата, много от традиционните татуировки си остават хит.

Преди да си направите татуировка

Имайте в предвид, че ако си направите трайна татуировка оставате за винаги с нея! Дори лазерното премахване не може да скрие добре татуировката остава белег. Затова преди да си я направите обмислете добре, преценете мястото където искате да се татуирате, помислете след 5 години дали все още ще ви харесва татуировката и дали няма да съжалявате. Ако вече сте обмислили тези няколко стъпки е добре да обмислите и на кое ателие за татуировки да се доверите. Ако живеете в големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас няма да имате проблем да намерите къде правят татуировки, но важен е стилът на работа! Детайлите са от изключително значение. Все пак една грешка при изработката и цял живот ще си я носите.

Място за татуиране

Най-популярните места за татуирани са безспорно плешката, вътрешната страна на ръката, рамото, талията, кръста, задната част на врата, а в последно време стана много модерно да се правят татуировки на китката.

Идеи за татуировка

татуировки плетеница

татуировка плетеница татуировка кръст

Татуировки гръб

татуировка гръб татуировка цвете гръб

tatuirovka  tatoo

Татуировка на корема

татуировка на корема

Татуировки