Татуировки

татуировкиТатуировки

 

Татуировките са едно своеобразно украшение не само за мъже, но и за жени. Историята на татуировките варира от самите древни времена още преди да има писменост. Днес в редица африкански племена татуировката е не само украса за тяхното тяло, но и едно истинско признание за това, че те могат да бъдат приети във възрастното общество на племето – при тях татусите представляват пълноправието.

 

В съвременния свят татуировките или наричани още татуси, tattoo се превърнаха в мода. Все по често може да видим татуировки по жени и мъже на различна възраст. Татъуировките се поставят и на все по причодливи места – врата, китките, ръцете, рамената, таза, глезените и други.  

 

Татуировки плетеници за кръста

През 2005г. Беше бума на татусите на кръста. Днеска като, че ли тази мода отшумя но сме приготвили няколко татуировки като предложение ако сте ресили да си направите.

tattoo   татуировка кръст   tattoo

 

Татуировки за врата

Тези татуировки си остават актоални и до ден днешен. Татусите на врата се правят най-често в задната част на шията като в някои случай татуировката може да продължи надоло в областа на гърба или дори до кръста. Най-често срещаните татуси на врата са с йероглифи било то индиски, китаийски или египетски, а все по често се срещат и арабските символи на татуировките.

 tattoo vratтатуировки на вратаtatuirovka vrat

Татуировки на гърба

Тези татуси остават актоални като, че ли винаги актоални и на мога. Ето и няколко предложения.

татуировкитатуировки гръбbutterfly tattoo

 

Още: Татуировки