Как да изберем сватбена рокля

Как да изберем сватбена рокля

Деня в който жената и мъжът ще се врекат във вечна любов е чакан от всяко едно малко момиче. Сватбения ден е горд и тържествен момент за родителите на булката, защото в този ден тяхното малко дете става вече голяма жена тя бива дадена и поверена на нейния спътник в живота на нейния избраник, на нейният мъж.

В сватбения ден всичко трябва да бъде идеално, а най-големи притеснения булката има относно сватбената рокля. В булченските бутици изобилства от сватбени рокли и момичетата се лутат и се чудят, коя ще им стои най-добре. Ако и вие имате този проблем сме подготвили няколко прости съвета, за да изберете по лесно вашата сватбена рокля.

Избор на сватбена рокля

Преди всичко трябва да решите дали искате традиционна сватбена рокля в бяло или искате да сте различни. По-статистика за изминалата година около 70% от булките са предпочели да се венчаят в традиционния бял цвят. Значително по-малък е процента на жените, които са решили техните сватбени рокли да са в розово, синьо или друг цвят.

Най-важното с което трябва да съобразите вашата сватбена рокля това е кожата ви.
Ако имате бяла кожа то най-добре би било да заложите на рокли в цвят слонска кост. Белите рокли биха ви накарали да изглеждате бледа и болна.

Ако имате по-тъмен цвят на кожата то почти всички бели цветове ще ви стоят страхотно и няма да има от какво да се притеснявате при избора на булченска рокля.

При неутрален цвят с розови оттенъци силно ви препоръчваме да пробвате рокли в цвят „каймак”, ако оттенъците са по-скоро жълтеникави рокля с цвят шампанско ще бъде идеалната  за вас.

Когато избирате сватбената си рокля имайте в предвид това, дали сте планували море, солариум или басейн преди сватбата, защото тези фактори неимоверно ще доведат до промяна на цвета на вашата кожа!

Избор сватбена рокля