Как да увеличим сексуалните си контакти с половинката

Как да увеличим сексуалните си контакти с половинката

Как да увеличим сексуалните си контакти с половинката
Сексуалния контакт между двама влюбени е изключително важен. От една страна добрия секс заздравява връзката и поддържа любовта жива. С времето обаче сексуалният контакт между двойките намалява, особено след раждане на първото дете. Ако и при вас желанието за секс е изчезнало е време да си припомните изтръпващото усещане от секса.

По-често отсъствие от вкъщи по-често води до секс
Установено е че краткото отсъствие от дома на един от двамата води до повишено желание за секс. Психолозите обясняват този факт с липсата на половинката от една страна, а от друга страх да не срещне някоя друга докато е далеч от домашното огнище. Каквото и да е причината след като се върне отново в къщи секса е стимулиран, нужно е само място и приятна музика.
Удобни поводи за отсъствие от вкъщи са командировка, а ако работа ви не позволява да ви командироват може да решите да посетите родители или познати за един два дена.

Почивките без деца водят до желание за секс

Децата обикновено секват желанието за секс. Причината от една страна е страхът децата да не ви чуят. Всъщност в секса няма нищо лошо и нищо срамно, но така или иначе срама си е на лице. Ако и при вас е така е добре да си организирате екскурзии без децата. Така ще сте далеч от дома, а желанието да сте нежни един към друг ще се зароди отново от само себе си!

Алкохола ви кара да сте щури и диви

Легалните средства, които ви карат да сте щастливи, могат да се използват успешно за учестяване на сексуалните контакти с партньора ви. Разбира се за целта не е нужно да се наливате с алкохол. Добра идея е да отиде на някое заведение с приятна музика, може да изпиете по 2-3 бири или друг вид алкохол, който ви харесва, а след това да посетите някой хотел.

Сека е важен и колкото по-често го правите, толкова по-малко ще са споровете, а в къщата ще летят пеперудите на любовта!