Сандали според фигурата

сандалиСветовните дизайнери са единодушни, че през това лято ще бъдат модерни обувките на високи платформи. Те наистина издължават крака, но невинаги са удобни, особено ако дълго време вървите пеша. Ето защо е препоръчително жените, които водят активен начин на живот, да заложат на една друга тенденция – сандалите с плоска подметка.

 

Най-търсените модели са изработени от естествена кожа, а каишките им се преплитат в причудливи форми, които фокусират чуждото внимание върху фините глезени. Особено модерни са сандалите, които се затварят с по няколко катарами. Цветовата им гама варира от класическите черно, бежово и кафяво до аленочервено, тревистозелено и лимонено жълто. Ако тоалетът ви е едноцветен, може да се спрете на обувки, в които се съчетават няколко контрастни багри.

 

Този тип обувки стои добре най-вече на високите и стройни жени. В случай че фигурата ви е закръглена, е желателно те да са с по-малко каишки, да ги комбинирате с дълги поли или рокли и с прибрани блузи, благодарение на които чуждото внимание да се насочва не към ханша и глезените, а към талията и бюста ви.

Сандали