По-красиви за 15 минути

По-красиви за 15 минути

Погрешно е да мислите, че за да изглеждате и да се чувствате добре Ви е необходимо много време. 15 минути всяка сутрин могат да направят чудеса, ако станат навик. Ето едно предложение от нас как да постиганите нещо добро със вашето тяло без много усилия а с малко старания.

МИЙТЕ ЛИЦЕТО СИ СЪС СТУДЕНА ВОДА – това тонизира кожата, свива порите, стимулира кръвообращението.

МИЙТЕ ЗЪБИТЕ СИ ПОНЕ 2 МИНУТИ – използвайте паста за зъби с избелващ ефект, или за здрави венци. Това ще ви подпомогне за една хубава усмивка.

ИЗМИВАЙТЕ РЪЦЕТЕ СИ СЪС САПУН И МЕКА ЧЕТКА – сапуна трябва да бъде съобразен с нуждите на ръцете ви. Препоръчваме използването на меки сапуни, които да не са на алкална. Ръцете са едно чувствително място излагано често на корено различни услови (примерно зимата от студено рязко се вкарват на топло).  Търкането с меката четка ще спомогне за отстраняване на мъртвите клетки. Епидермиса на ръцете поради допир, натиск с груби предмети действието на фактори като вода, препарати за почистване и пр. епидермалните клетки се сменят доста по-често сравнение с епидермиса на други части на тялото.

КОГАТО НАНАСЯТЕ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ВЪРХУ КОЖАТА НА РЪЦЕТЕ СИ, МАСАЖИРАЙТЕ ГИ ЛЕКО.

РЕШЕТЕ ЛЕКО КОСАТА СИ – така се премахват остатъците от продукти за оформяне на прическата и частиците от ежедневното замърсяване. Можете леко да масажирате кожата на главата си – това стимулира кръвообращението

ПОНЯКОГА ПОХОДЕТЕ ИЗ КЪЩИ С ЕДНА ТЕЖКА КНИГА НА ГЛАВАТА – походката Ви ще бъде по-хубава, тялото Ви по изправено. Настроението Ви ще бъде по-добро, ако слушате любимата си музика, подготвяйки се да посрещнете деня