Отслабване чрез пазаруване

otslabvane shoppingВъв Великобритания жените намериха нов смисъл да увеличат покупките си. След публикуваните резултати от анкетно допитване се оказа, че за да напазаруват хранителни продукти жените обикалят близо 45 мин. големите хипермаркети и чакат около 15 мин. Ако обаче жените тръгнат да пазаруват дрехи, гримове или други аксесоари минутите престой в търговския център са двойно повече.

Шопинг терапия за отслабване

Освен положителното влияние срещу стреса пазаруването ви помага да се борите с наднорменото тегло като ви кара да отслабвате. По време на пазаруването човек осъществява активна дейност – разхожда се, мисловната дейност е засилена от постоянните въпроси (това отива ли ми) този факт беше изтъкнат от множество предприемачи като един плюс защо жените, които ходят на шопинг всяка седмица са по-слаби от тези, които го правят веднъж месечно.

Докато пазаруваме изминаваме невероятен брой крачки, което от своя страна ни кара да изразходваме енергия и да отслабваме. Доста често докато търсим най-подходящата дреха ние изминаваме всички магазини след това отново ги повтаряме. Ефикасно и без много усилия. Като се има предвид, че основни причинител на затлъстяването е застоялия начин на живот. Ежеседмичните шопинг разходки може да ви помогнат да отслабнете без мъки.

Отслабване с шопинг в България

Разбира се стандарта в България не е както този във Великобритания, но българските жени също могат да се възползват от шопинг отслабване и то, без да похарчат много финансови средства. Гледането е безплатно. Възползвайте се да отидете до магазина дори само да видите какви са новите тенденции. Може да пробвате дрехите да видите как ви стоят и да сверите часовника с новите колекции, не е задължително да ги купувате!

Шопинг отслабването и стреса

Помага, за да се борите и със стреса, ако имате излишни пари за харчене най-добрия начин да се борите със стреса това е пазаруването. Покупките на нови дрехи, обувки желани гримове ще увеличи нивото на хормона на щастието. Отделянето му също стимулира изгарянето на мазнини щастливите хора в повечето случай са слаби.

Шопинг отслабване в полза на самочувствието

Доста хора обикновено изпитват притеснение да отидат и само да разглеждат без да си купуват. Е, ако искате да отслабвате с този метод ще трябва да преодолеете този си страх! Пробвайте на воля и не забравяйте, че ролята на жените и мъжете зад щандовете е именно такава да ви помагат в избора, но ваше си е решението дали ще искате да го купите или не никой не може да ви задължи.

С шопинг отслабване вие ще може да изминавате около 10 000 крачки допълнително, да изгорите ненужни мазнини да стегнете бедрата и то докато се забавлявате! Едно единствено правило има в цялата стратегия докато се разхождате и отслабвате не бива да консумирате никаква храна!

Отслабване