Обувки за зимата

Обувки за зимата

Ето, че след още малко време зимата ще почука на вратата на всеки. Поради тази причина е добре да се замислим за това какви обувки да си купим за зимата. Ако бяхме мъже всичко щеше да е просто, но жените са претенциозни. За една жена всички обувки, които тя носи трябва да съчетават в себе си елегантност, удобство, а за зимата трябва да бъдат и непременно топли и да не се пързалят. Нека не забравяме, че освен всички изброени неща най-важното, за една жена е нейните обувки да са модерни.

Обувки за зимата боти без ток

Ако сте жена, която държи преди всичко на стабилната обувка през зимата, котя и създава сигурност и топлина тогава за вас най-подходящи са ботите без ток. Те са с равна подметка и високо тяло. Това съчетание предава на тези обувки стабилност при вървене включително и в заледени площадки. А високото тяло предпазва от навлизане на сняг в обувката или намокряне на панталона.

Обувки за зимата боти с токчта

Ботите с нормална височина на тока са подходящи за жени, които искат да изглеждат интелигентно въпреки сезона и трудностите при тях. Повечето боти са със стабилно дискретно токче височината му достига до 6-8 см.

Ботуши за зимата

Може би това е безспорният фаворит сред обувките за зимата. Много жени ги предпочитат от една страна те предпазват панталона почти да коляното от намокряне в кишавите дни. От друга страна в България има огромно разнообрази от ботуши. Едни са по секси други по-стабилни, а и цената им е значително изгодна!

Обувки за зимата – маратонки

Сред младежта в наши дни маратонката се е превърнала в една от най-предпочитаните обувки, дори и за зимата. Много от девойките предпочитат кецове или маратонки за зимата, въпреки че те не пазят краката и че пропускат вода. Но модата си е мода.

Обувки за зимата