ОБУВКИ ЗА ЕСЕН 2012

ОБУВКИ ЗА ЕСЕН 2012

Лятото вече е към края си, което означава, че е време да помислим за есенния си гардероб. Както добре знае всяка почитателка на модата, този процес започва с избор на обувки. Добрата новина е, че есенните тенденции при тях са изключително разнообразни, така че на никоя жена няма да й се наложи да прави компромиси при избора си. Ще бъдат хит както равните удобни обувки, така и тези  на извънредно висок ток и платформи, както и елегантните и изчистени модели, така и тези с връзки и катарами, както и острите върхове, така и заоблените.

По отношение на цветовете черното, бялото и бежовото си остават класика в жанра, но модерни ще са също сивите, тъмносиньото, шоколадовото, тъмновиолетовото, червеното и жълтокафявото.

Ето по-конкретно ще бъдат актуалните обувки на есен 2012:

ЛАЧЕНИ ОБУВКИ

Този тип обувки са малко непрактични за носене и доста по трудни за съчетаване от израбитените от обикновена кожа. Едва ли  някой ще се осмели да отрече обаче, че изглеждат убийствено, особено ако са на висок ток. През тази есен лачените  обувки ще бъдат модерни в супер дръзки цветови комбинации като червено и черно, синьо и тъмновиолетово и сиво и жълто. Не се страхувайте да експерементирате!

КАДИФЕНИ ОБУВКИ

Качествените кадифени обувки изглеждат изключително стилни и дизайнерите знаят това отлично. Затова почти няма сезон, в който да не ги включат в колекциите си. През есенния на тази година хит при кадифените обувки ще са равните модели с връзки. Ако искате да сте изцяло в крак с модата, забравете черното и кафявото и заложете на някои по интересен цвят, като синьо , жълто или зелено.

САТЕНЕНИ ОБУВКИ

Има обувки, които в никакъв случай не могат да бъдат носени всеки ден и сред тях безспорно са тези, изработени от сатен. Затова пък тази есен те ще бъдат задължителен избор за по специални случаи. Излишно е да се споменава, че сатенените обувки на висок ток изглеждат невероятно елегантни и се комбинират перфектно както с официална рокля, така и с панталон . Както и при кадифените обувки, при сатенените изборът на цветове ще е изключително разнообразен.

ОБУВКИ НА ПЛАТФОРМА

Едва ли сте пропуснали да регистрирате факта, че тази пролет обувките на платформа направиха истинска революция в модната индустрия, появявайки се в огромно разнообразие от модели и цветове. Господството им ще продължи и през есента, но вече в по изискан маниер – изчистени модели и традиционните цветове като черно и бежово. Едно от най-големите предимства на обувките на платформа е, че се съчетават еднакво добре както с пола, така и с панталон и джинси, което ги прави удачен избор за всякакъв повод.

Обувки за есента