Маникюр с ефект космос

Маникюр с ефект космос

Писнало ви е от еднообразният лак върху вашия маникюр, искате нещо различно и модерно, нека да ви помогнем да си направите един космически маникюр. Той стои много ефектно и е подходящ, както за ежедневието, така и за по-официални случай.

За да си направите този космически маникюр ще са ви нужни следните неща:
Безцветен топ лак
Лилав лак
Лак за нокти с ефект хамелеон
Брокат
Гъбичка

Нека да започнем да приготвяме нашия маникюр.  В началото върху нокътната пластинка се поставя лакът хамелеон. Добре е да е възможно по-тъмен. Лично за най-добър ефект на маникюра ви препоръчваме изпитаната рецепта с лак хамелеон преливащ от тъмно сиво към тъмно лилава и зелено.

Характерното за лака с ефект хамелеон е че в зависимост силата на слънчевото греене и ъгъла под който падат слънчевите лъчи цветът на вашия маникюр се променя.

Следващата стъпка за нашия космически маникюр е поставянето на лилавия лак. Нужно е много малко количество от него, поставя се с нежни потупващи движения.

Още докато лакът е мокър и не изсъхнал се поставя и брокатът. Тук трябва да ви работи въображението. Ролята на броката е да създаде истинска илюзия за космос, а какво е космос без звезди ?

Последната стъпка е да запазим нашия маникюр, това се получава като нанесем топ лака. И ето, че ние вече имаме красив и ефектен маникюр.

Маникюр