Маникюр модни тенденции Лято

lakoveЕто, че лятото е в разгара си а с него се сменят и модните тенденции. Ако искате да сте шик и да не сте демоде не е достатъчно само да сте облечени добре, но и маникюра ви трябва да е в тон с летния сезон. В статията ще ви представим малко свежи идеи как да разнообразите летния си маникюр.

 

Маникюр на точки

Ако летния сезон ви кара да сте луди и не типични, а живота около вас е шарен този маникюр ще ви допадне! ЗА основа се използва прасковено розов лак. С помощта на клечки за зъби правите малки точки върху основата на лака най-подходящ според нас би бил ярко зелен цвят. След като сте завършили процедурата по лакиране, оставете лака да изсъхне върху ноктите. След това отгоре добавете безцветен лак.

 

Бъдете сигурни, че с този маникюр хората около вас ще ахнат

 

Една не толкова лоша идея за маникюр

Въобще даже бихме казали, че следващия маникюр би бил идеален за жените които обичат да посещават плажовете било то на морето или в града. Лак в крещящи цветове като доматено червено, мандаринено оранжево или модерното коралово. Може с помощта на клечка за зъби да направите извити линии от едната страна на нокът, но не повече от две, три. Линийките могат да бъдат с по-тъмен цвят от основния!

 

Маникюр в синьо

Какво по-добро от един маникюр напомнящ за морето ? Една от най-добрите идеи за модерен маникюр през сезона е лакирането в тъмно синьо а върха на ноктите с бяла лента. Като за да направите този маникюр следвате единствено правилата за изработка на френски маникюр. Ако искате маникюра да се запази по-дълго време и да има приятен блясък просто минете маникюра отгоре с безцветен лак.

 

Маникюр модни тенденции